Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jenže toto je už třetí (ze tří!) takový "jednotlivec", který tohoto práva zneužil!

0 0
možnosti

Balák bude souzen ještě ve druhé větvi té kauzy. Stačí pozdržet řízení o nějakých deset měsíců (a to by pro naší justici neměl být problém) a milosti už bude udělovat někdo jiný.

Je to lepší než unáhlená změna zákonů kvůli jednomu zlomyslnému staříkovi.

0 0
možnosti

Amnestie od hlav statu je pravo vznikle z monarchie, kdy kral ci cisar rozhodoval diktatorsky. Pozustatek velmi ceneny u funkce prezidenta CR.

To je dnesni situace v nasi republice. Mit ci nemit? Osobne jsem pro ponechani teto moznosti prezidentovi. Je to ukazka jeho osobni kvality jako politika, obcana statu a hlavne jako obcanskeho "soudce".

Historie bude vzdy pravdiva. Ta nam poukaze take, jak cesky narod premyslel a proc volil takovou osobnost. Jsem rad pro primou volbu obcana do teto funkce. To bude vzdy ukazkou take, jaky jsme narod.

0 0
možnosti

Zdravím do státu Jardo a souhlasím s tebou....u MZ jde skutečně ukázku osobní kvality8-o

Využiji tvé přítomnosti a mám dotaz k NFL, autor promine..

Proč odešel od Bucs Bruce Ariens, bylo to na přání Bradyho, bo ten se pak rychle navrátil z ohlášeného důchodu. A proč se dala důvěra Toddu Bowlesovi, jehož výsledky s Jets byly katastrofa

(pokud budeš mít čas ozvi se mi prosím na email)

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 14,01
  • Průměrná čtenost 387x
Pavel Staněk je český politik a právník, v letech 2010 až 2013 a opět od října 2021 poslanec Poslanecké sněmovny PČR, v letech 2007 až 2010 náměstek ministra spravedlnosti ČR, člen ODS. Zakladatel advokátní kanceláře ARROWS.

Seznam rubrik