Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

K Vašemu článku bych jen dodal, že Mojmír Ujčík nebyl hokejista, nýbrž číšník, který je v té hospodě obsluhoval, a odsouzen byl za to, že to všechno slyšel, ale nenahlásil.

To dodávám jen pro zajímavost, protože na bestialitě rozsudku se tím nic nemění. Slavní sportovci jsou sice více středem pozornosti veřejnosti než řadoví pinglové, ale po právní stránce není podstatné, zda je člověk mdvounásobný mistr světa, nebo obyčejný pingl. Když za mříže nepatří, tak za ně prostě nepatří, a odsoudit protizákonně pingla je stejná guneřina jako odsoudit proptizákonně světoznámého sportovce.

Proto křivda režimu spáchaná na Mojmíru Ujčíkovi byla stejně neomluvitelná jako křivda spáchaná na ostatních.

4 0
možnosti
Foto

Ale on to byl podle zákona povinen hlásit, ne?

0 3
možnosti
FS

Nějak jste,při tom zapomněl na to výročí zrady našich Západních spojenců!!!!.

0 2
možnosti
Foto

Nelze nic mít proti Vámi uvedené interpretaci událostí, ale jde pouze o jednu možnou interpretaci. Jinou interpretaci může být "výtržníci byli přichyceni a přiskřípnuti". Proč z toho děláte politiku?

Už někdy někdo ten Domeček na Hradčanech našel. Přečetl jsem si někde, že nikdo neví, kde je a od kdy do kdy fungoval. A mělo tam fungovat OBZ,. nikoliv StB.

0 3
možnosti
SS

Ze vam neni stydno ...Rv

3 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 631x
Vedle toho, že jsem poslanec, jsem také a především farmářem nebo-li člověkem fakticky podnikajícím v zemědělství a potravinářství, produkující regionální mléčné potraviny na své farmě Milknatur. Události posledních dnů související s vývojem na zemědělském trhu, především pak v oblasti mlékárenství v rámci EU, mě nenechávají klidným. Ukončení mléčných kvót, negativní dopady ruských sankcí a hlavně dlouhodobá likvidace živočišné výroby v ČR, jsou jedny z problémů, které výrazně přispěly k dnešnímu kritickému stavu na trhu s mlékem a potravinami vůbec. Bez zvířat se zemědělství dělat nedá. Bude klesat úrodnost půdy a narůstat povodně a sucha, a to ovlivní kvalitu životního prostředí. Souvislosti, jak vše souvisí se vším, najdete na mém blogu. A nejen to. 

Seznam rubrik