Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Příčinou ekonomické krize je absence konkurence, regulace, dotace. Jakmile toto všechno skončí, ekonomika opět půjde nahoru.

0 0
možnosti
MP

Rozpadla se Říše Římská, Rakousko-Uhersko, 4.říše Hitlerova, Sovětský svaz, Jugoslávie, Československo. Vždy se oslavovala svoboda a suverenita příslušného národa. Historie se bude opakovat až se rozpadne říše Evropská. Čím později, tím víc to bude každého z nás bolet. Amerika byl komplex nových států bez tisíciletých tradic jako má Evropa.

1 0
možnosti
MK

Líbí se Vám představa, že všichni budeme mluvit evropštinou a fandit evropskému reprezentačnímu týmu a poslouchat evropskou hymnu po jeho vítězství? Mě z ní běhá mráz po zádech.

1 0
možnosti
VA

Sama za sebe musím říct, že jsem Češka, a ne Evropanka!! Naše dějiny jsou pro mne důležité a poučné a nevidím důvod proč bychom se měli cpát do nějaké evropské federace!! Mimochodem, tohle už zkoušeli Římané, po nich Hitler a nějak to neklaplo ani jednomu:-P Navíc, je nad slunce jasné, že by se v žádném případě nejednalo u společenství rovnocenných partnerů!Už teď mám pocit , že nás EU bere jako nevítanou tetu z Moravy tak kam se proboha chcete cpát!!!!!!

2 0
možnosti
PS

Víte jak dlouho trvala Římská říše (když už jste ji zmínila)? A že byl král v Malé Asii, který sám "odkázal" svou říši Římskému impériu, jako záruku její existence (ochranu před rvavými dědici a sousedy)?  Bylo to nějakou dobu před Kristem, království bylo na území dnešního Turecka - bohužel je to již přes 20 let, co jsme tam byli a obě jména (král i jeho království) mi vypadla z paměti a nechce se mi hledat někde zašantročené zápisky z cesty (když v podstatě o nic nejde i kdybych Vám dokázal svou pravdu, chleba levnější nebude).

No a když srovnáváte Římskou říši s Hitlerem - říkám si, zda to není ztráta času, reagovat na Vaši poznámku. Možná mi to měli napovědět už ty vykřičníky.

0 0
možnosti
Foto

Evropa, jako volné společenství států s volným pohybem osob, s bezcelním obchodem bez centrální snahy páchat dobro i proti vůli občanů - budiž. Ale to, o co se snaží Brusel, je zvěrstvo a tudíž v žádném případě!

Zkuste se podívat na http://www.novaustava.cz

Myslím, že tam je to pěkně popsáno a vysvětleno.

A nejen to...

1 0
možnosti

11. 9. 2013 15:15

Nevim, co si predstavujete pod tim dobrem pachanym proti vuli obcanu (kterych vlastne), ale volne spolecenstvi statu s volnym pohybem osob a bezcelnim obchodem bez jakekoliv centralni spravy proste nefunguje.

0 0
možnosti
Foto

Někde jsem četl, že EU připomíná trabanta ve kterém se mačká 17  cestující a jen jeden drží volant.  Ten, co drží volant je Německo.

2 0
možnosti
EN

Tuhle otázku nastolil již Hitler...

0 0
možnosti

11. 9. 2013 14:51

On se na neco ptal? A i kdyby Jiri z Podebrad se ptal podstatne driv. A taky se snazil - diplomaticky narozdil od vami zmineneho pana.

0 0
možnosti
IC

Neslo to se Slovakama, myslíte ze Eurostat by fungoval ?

0 0
možnosti
Foto

Můžete mně sdělit, co zbylo dobrého a ještě přežilo zdřívějších  časů ? Co dokázaly demokratické vlády zaposledních dvacet let zničit, rozvrátit. Já to fakt nevím a rád bych se poučil. Děkuji

0 0
možnosti
PS

Pardon, ale pochybuji, že by jste byl schopen se poučit, když jste vůbec nepochopil, o čem píši - úplně o jiné otázce, než na co reagujete. Vždy je to tím, že buď 1) autor (já) to špatně napsal, nebo 2) pro čtenáře (Vy) příliš složité k pochopení. Posouzení nechávám na laskavých čtenářích.

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1122x
ateista náboženský i politický se sklonem rozebírat občas věci matematickým pohledem

Seznam rubrik