Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Systém spojování nežádoucího se žádoucím je v samotném základu naší parlamentní demokracie. Vždyť co jiného je volba stran s předem připravenými seznamy kandidátek. Někteří si tak zakládají na své pravicovosti, že volí ODS nebo TOP 09, i když o mnohých kandidátech těchto stran nemají valné mínění. Platí to samozřejmě i o levicově založených. 

Řešením je přímá demokracie, tedy volba osobností, byť navržených politickými stranami. Pokud vím, tak přímou demokracii s nejmenším počtem vyklešťujících podmínek mají ve svém programu Úsvit přímé demokracie, Piráti a snad i Změna.

0 0
možnosti
MP

Šmejdi nejsou jen v obchodě nebo v politice. Ostatně jsou to břídilové proti takovým jako monstrum jako je TV Nova a Prima a jejich odvozené stanice. V programech uvádějí jiný čas zahájení programu, než je skutečný. Jen zprávy jsou přesně. Každý občan, který se řídí programem tak denně několik desítek minut plýtvá el. energií a platí za ni. Celkově to jde do miliónů. Kdy se vytvoří společenská iniciativa proti těmto šmejdům?

0 0
možnosti
DK

Připadá mi, že jste neomylný a navrch b(v)ůl...

1 8
možnosti
MS

Vždyť autor má pravdu. Spíš ty Danuše mi připadáš bez rozumu,

7 1
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1122x
ateista náboženský i politický se sklonem rozebírat občas věci matematickým pohledem

Seznam rubrik