Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

nejsou voni Slouka ten Slouka co chodil s Topolánkem do školy a pak šel na vojenskou školu?

0 0
možnosti
MS

Komunismus je ideologie. Navíc zvrácená. Takže je zcela legitimní být antikomunista. Srovnání s rasismem je pěkná hovadina. Rv

4 1
možnosti
MZ

jezis to je volovina... takze kdyz se nekdo hlasil k nacistum tak ho podle toho posuzovat nebudete a budete ho snad litovat nebo co? Na ty fotce uz nevypadate nejmladsi takze uz byste mel mit rozum. Anebo patrite k tem co se pridaji klidne k nacistum... ale pak s vami nemam slitovani

2 0
možnosti
Foto

Vážený příteli, Vaším problémem je relativizace. Dnes jsou komunisté parlamentní stranou a konají dobro, že? Sami se prezentují jako skupina velmi obětavých lidí, kteří odhodí své zájmy ve prospěch celku. 

To je v každé zemi stejné. Komunista má z pojmu demokracie srandu. Využívá ji v situaci, kdy se musí dělit o moc. Pokud ji má absolutní, okamžitě se zvrhává v totalitu, která požírá vlastní občany. 

Celé to zahájil báťuška Lenin, který zavedl místo diskuse střelbu do hlavy. Po něm to dotáhl do dokonalosti Džugašvili, který už hubil celé národy. Naši komunisté pravda byli ve srovnání s ním žabaři a vraždili za jiné názory jen po stovkách. Ve svém článku jste opomněl zmínit dvě genocidy českého národa, která nastaly tím, že v roce 1948 a 1968 zemi opustily minimálně desítky tisíc těch schopných a nadaných. Genofond byl tak ochuzen o to nejlepší, co jsme kdy měli.

Dnešní doba je stále nakažená onou nákazou, která je všech stranách /dokonce i náš současný myslitel na Hradě byl komunista. 

Nevím, zda jste míval ve škole občanskou nauku, kde se v rámci - jistě ne vymývání mozků - vyučovala láska k Sovětskému svazu a učila se nenávist k buržoazii.

Než budete psát příští článek, přečtete si prosím Černou knihu komunismu. Možná cosi pochopíte

3 0
možnosti

Až mi v Černé kniize komunismu přestane Bartošek tvrdit, že nikdo o ničem nic nevěděl, tak bude možné jí snad brát vážně.

0 1
možnosti
Foto

Když jsem proti ideím komunismu, tak jsem anitkomunista, cizím slovem, tedy rasista. Možná bych to bral, kdybych ty komunistické idee nazval rudé idee. Tak jsem vlastně rasista, protože jsem proti rudochům.

3 0
možnosti

Jste pouze stoupenec Pinocheta.

0 3
možnosti
ZS

V řadě věcí s Vámi souhlasím. Není to dlouho co dcera přišla ze školy a ptala se mně jestli je pravda, že komunisti popravili v Československu přes 50tisíc lidí z politických důvodů, že se to učili ve škole. Tak jsem ji vyhledal na internetu seznam osob popravených v letech 1948-1989 z politických důvodů a poček, něco přes 200. A podobných věcí je učí mnoho. Nebyl jsem a nejsem fanatickým zastáncem bývalého režimu, ale to překrucování se mi rovněž nelíbí, vždyť dnes se dělá to samé co dělali komunisti

2 2
možnosti
Foto

Ono je Vám 200 pověšených málo? Co těch, co si zničili zdraví na uranu a leckde jinde v kriminálech, a následkem toho umřeli, co byli utlučeni při výsleších, a to prosím už roku 48, těch postřílených na hranicích atd.?

4 0
možnosti
RH

ideologie komunismu predpoklada krvavou revoluci, nasili, teror, diktaturu proletariatu a nasilne rizeni spolecnosti bez ohledu na vuli lidi. Komuniste se hrde hlasi k diktature a nadrazuji svou vuli konsenzu. Nehrajte si na hloupeho, komunisticka ideologie je spatna a.ociny komunistu nebyly pachany v rozporu s ideologii, ale v jejim souladu. Na dobrou myslenku, kterou nekdo zkazil veri snad jen zaslepeny .

5 1
možnosti

ideologie komunismu nepředpokládá krvavou revoluci automaticky. To jasně  řekl Lenin v Dětské nemoci levičáctví. A řekl třeba, že si umí představit pro Velkou Británii pokojný přechod k socialismu.

1 3
možnosti
JZ

Podle stejné logiky bychom ovšem měli také trestat antinacismus, protože je to vyvolávání nenávisti vůči skupině obyvatel.

8 0
možnosti
Foto

Dík. Napadaly mě jen různé expresivní výrazy.R^

3 0
možnosti
JZ

Na středních průmyslových školách se za komunistů nematurovalo z matematiky. V roce 1983 jsme maturoval z češtiny, ruštiny a dvou odborných předmětů.

3 0
možnosti
MJ

No ano ale to bylo pouze tam , kde odborný maturitní předmět obsahoval matematické příklady, na jiných průmyslovkách byla matematika povinná.

3 0
možnosti
IH

Označovat všechny komunisty za zločince je stejné, jako bylo po válce označovat všechny Němce za fašisty... neměla by věta spíš znít "označovat všechny komunisty za zločince je stejné, jako bylo po válce označovat všechny fašisty za zločince"?

10 1
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1122x
ateista náboženský i politický se sklonem rozebírat občas věci matematickým pohledem

Seznam rubrik