Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

jak muzete byt matematik kdyz nezvladate logiku? Byt pro spatnou stranu spatny tak samozrejme jsem pro normalni spolecnost dobry, ale vy to vykouzlite jako kdyby to byl dukaz spatnosti cloveka. Tomu chybi totalne logika...

0 0
možnosti
VH

Komunizmus znamenal neustálé zákazy, příkazy, omezení výběru. Na antikomunizmu celkem nic špatného nevidím, ale nemělo by se to přehánět.

1 0
možnosti
PD

P31e86t53r 15D32u63s

29. 7. 2013 12:48

Láďa Brumek-zakladatel OF!Tak to je,dle jeho slov:Dunajský dar!;-D

0 0
možnosti
JL

Že by Kalousek něco zařizoval pro Vondru, to bych docelal pochyboval. Ti dva chlapci si docela šli po krku.

0 0
možnosti
MK

M72i14l65a33n 88K15e63s56l

29. 7. 2013 11:49

Čemu?Především komunistům.Proto jim utěšeně přibývají hlasy.Jak zlikvidovat komunisty-jedině na ně zapomenout a ne je neustále připomínat.Na to špatné co dělali se zapomíná.Vzpomíná se jen na to co se jim povedlo.

2 0
možnosti
SB

Komouše rád nemám, ale vždy jsem tvrdil, že někteří lidé na ně svádějí i to, co bylo výsledkem docela obyčejné lidské nedokonalosti. Například údajnou plytkost populární hudby tehdejší doby. Naprosto nechápu, co na písničkách Karla Gotta, Milana Chladila nebo Heleny Vondráčkové bylo plytkého. Populární hudba nikdy nebude postavena na Janáčkovi a běžné texty o lásce nikdy nebudou patřit ke klasické filosofii. Prostě "Kávu si osladím o trochu víc". Myslí si někdo, že na západ od Aše to byly duchaplné texty s doprovodem Vídeňských filharomoniků nebo Bostonského symfonického orchetru?

2 1
možnosti
PN

P42e79t86r 54N70ě97m79e30c

29. 7. 2013 11:19

Nekomu mozna vadi jen to, ze komunismus ma na svedomi desitky milionu zivotu :-( Je mozne, ze nekomu to nevadi.

5 0
možnosti
SB

To mně tedy vadí. Vadí mi i to ponížení, kdy se tady Rusové chovali jako na dobytém území.

2 0
možnosti
LH

Také mám příběh s vedoucím KSČ.Ve fabrice, kde jsem pracoval, byl můj nadřízený dost velký soudruh a hodně jsme se na schůzích spolu hádali kvůli KSČ.Ještě po generální stávce na schůzi požadoval, abychom hodiny, které jsme strávili ve stávce napracovali.Ozval jsem se s tím, že chlapi od milicí (také byli v našem závodě) také nenapracovávají čas když vyjížděli do Prahy na pomoc proti studentům.

No nakonec jsme to uhádali a nemuseli to napracovávat, i když nám řekl, že jednou toho budeme litovat.

V r.1992 se naše cesty rozešli (podnik začal propouštět z důvodů reorganizace).Několik let jsem pak pracoval v různých firmách, až v r.2005 kdy jsem byl už rok nezaměstnaný jsem se dostal do firmy, kde on byl vedoucí.Když jsem žádal o práci, tak mi řekl, že jsme si nevážili toho co jsme měli a ať jdu zase na náměstí zvonit klíčema, třeba mě někde přijmou.A do práce mě nevzal.

Už tenkrát (a opakuju to neustále) jsme se měli komunistům omluvit, protože takový bordel jaký panuje dnes za jejich vládnutí NIKDY NEBYL.

2 3
možnosti
LH

A o tom antikomunismu.Všimli jste si, že to nejvíce vytahují když je před volbama a nebo když mají komunisti vyšší preference?

Zvěrstva komunistů byla v padesátých letech.Ukažte mě zvěrstva komunistů v osmdesátých letech.Ukažte mě kolik lidí bylo nezákoně zavřených a popravených.Nezapoměňte, že tenkrát měli komunisti za zádama SSSR a v padesátých letech Stalina.O kohopak by se opírali dneska?Čili by museli dokázat, že oni to umějí lépe a bez podpory Velkého bratra.

Je zajímavé, že každý odsuzuje komunisty z let padesátých, ale nechce přiznat, že po nástupu Gorbačova se toho u nás hodně změnilo ku prospěchu pracujícího člověka.Tenkrát se už začalo povolovat drobné podnikání (kadeřníci, švadleny apod.) a začalo být i méně cenzury ( Sondy v televizi či celá stránka v Rudém Právu o vládci Oravy Babinském a pod).

Co jsem si dovolil kritizovat v letech osmdesátých tak za to bych padesátých letech seděl za rozvracení republiky.

Tak už konečně všichni přestaňte kritizoval komunisty z padesátých let, ti už jsou po smrti a už nám neublíží.Ale ti kteří kradli v devadesátých letech sedí na svých postech stále a škodí nám.

Proč se trestají komunisti z let padesátých, a to ještě až po dvaceti letech (Grebeníček, Brožová-Polednová) když jsou staří a nemocní?Proč se netrestají komunisti z let 1968-89?Buď byl tento socialismus v souladu s lidskými právy a nebo (jak jsem již předeslal) byl Havel domluven s komunisty aby NIKDO z nich nebyl stíhán.Jediný komunista, který byl potrestaný byl Miroslav Štěpán.A copak byl jenom on ve vedení KSČ?

2 2
možnosti
MD

To je vcelku rozumny a realny pohled. Nebude se ale libit.

2 0
možnosti
Foto

No, a také to, že členů KSČ bylo snad až milión, ale je rozdíl, kolik z nich se škrábe do vysokých funkcí, kam v podstatě nepatří. V tom je ten rozdíl. Ne v členství.

5 1
možnosti
MD

On ten pohled na celou problematiku clenstvi v KCS bude slozitejsi.

1 0
možnosti