Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Já bych reagoval asi takto. Co by se asi tak stalo, kdyby ti motorkáři vystoupili v ČT, dokonce v nějakém super vysílaném čase, třeba v Hyde Parku. Nabiflovaný Klepetko klidně ještě s někým by tam do nich bušil ty fráze o ruských agresorech a vrazích .... A oni by se bránili a říkali své vidění světa !!  A každá demokracie by tohle měla umět unést !! Ale u nás, kde jsme od rána do večera masírování jedinou pravdou, navíc propagandisticky díky našim předním hlavně politikům nalezlí do zádelí amíků, tak je těžké i jen připustit nějaký jiný názor. Je zde totiž velké nebezpečí, protože ten jiný názor by taky mohl být pravdivý a co pak s ním??!! proto je třeba jej umlčet již v zárodku :-)

0 0
možnosti
RM

Celkem se mě líbí, jak jsou ty demokratické země ohledně těch motorkářů opravdu demokratické, co? Pokud vím, tak víza dostaly. Tedy splnili podmínky pro to, aby mohli do té "demokratické" země vstoupit ! Tak proč nemohou projet?! Dopustili se něčeho nebo by se mohli snad něčeho dopustit? A v demokratické zemi se bude trestat za to, že by se mohli něčeho dopustit? Pak je to opravdu skvělé a já tleskám Banánistánu, kterým jsme nejen my, ale i Poláci, Němci, všichni zalezlí v řitích amíků, aby oni náhodou nezvedli obočí! Bože, kam jsme to až dopracovali ...

0 0
možnosti
OP

Jízda ruských motorkářů není ohrožení demokracie ale zkouška, jak budou státy na průjezd příznivců Putina reagovat. To, že státy dávají najevo, že průjezd považují za provokaci, je namístě, protože to provokace je Rv

3 1
možnosti
RM

I kdyby to provokace byla, tak ti motorkáři dostali víza !! Tedy si je země prověřila a neshledala překážek ! A pak je nepustí ?! Pak to není demokracie. Pokud vím, tak v demokracii se může karikovat, může se zesměšňovat, může se smát, může se brečet a může se provokovat ! To nejsou trestné činy. A doposud v trestním právu ani není zakotven paragraf, který by zakazoval dělat činy, s kterými nebudou amíci souhlasit či čirkusák Šapitó se bude mračit.

0 0
možnosti
BH

Demokracie zcela jistě ohrožena tímto není.

Nicméně celou věc zkreslujete.

Je to prosté, máme právo pozvat k sobě toho či ty, které pozvat chceme.

Pokud se nám z nějakých důvodů nelíbí, tak prostě nejsou vítaní a nepozveme je.

A máme zcela jasné právo nic nevysvětlovat, prostě k nám nechoďte..

I dál je to velmi prosté, pozvání potřebují, neb s námi nejsou / ještě to tak../ v EU.

Ale oni si o něj nejdříve ani neřekli, prostě prohlásili, že přijedou...

Proč mám být nucen zvát někoho jen proto, že jeho předci vyhráli v jiné zemi válku ?

On u mne přespí bez mého svolení ? A přes mou zjevnou nechuť ?

Ano, přespí, protože se tak rozhodnul a s nějakými těmi jemnůstkami, jako je mé

pozvání, si prostě Rus hlavu nedělá.... Protože je z Ruska...

2 2
možnosti
MK

Noční vlci nejsou jen tak nějací motorkáři. Jejich akce je politická a je to Putinův pokusný balónek, zkoumající co všechno si necháme líbit. Nevím, jestli mohou ohrozit naši demokracii (a je mi to celkem jedno). Ale vím naprosto jistě, že pokud si necháme všechno líbit, mohou ohrozit naši svobodu a to mi vadí velmi.

Studená válka nikdy neskončila, jen na určitou přechodnou dobu ztratila na intenzitě. Nyní znovu ožívá a pro nás je podstatné, že mezi protivníky dosud nejsou vytyčeny pevné hranice. A já rozhodně nechci být opět na té špatné straně. Putinovy kamarády tady nechci a není to kvůli nějaké ideologii, ale pouze obyčejný pud sebezáchovy.

2 2
možnosti
RM

Pokud si necháme všechno líbit, mohou ohrozit naši svobodu?? Vy mluvíte jako ten, který toho o svobodě nic neví ! Protože od amíků si necháme líbit vše. A dle toho, co jste napsal, tak by i oni tedy ohrožovali naši svobodu. A ty motorky sem nejeli se zbraněmi!! Takže amíci svobodu neohrožují ale Rusové ano. A basta. A držte huby, protože je to pravda. Já amík jsem to řekl ... Vypatlanci :-)

0 0
možnosti
MP

Rozumný názor. S tou propagací jsem si na něco vzpomněla. Kdysi dávno jsem seděla v nějaké čekárně a na stolečku se válela ročenka Rudého práva. Tak jsem to prolistovala, jako co v takových brožurách píší a ejhle, něco o Václavu Havlovi. Moc jsem o něm nevěděla, jen tak občas něco na Hlasu Ameriky nebo Svobodné Evropě. Konečně jsem dostala obšírné životopisné i profesní informace o původu, činnosti apod. Sice zabalené do žvástů, ale když si člověk odmyslel to účelové očerňování, tak to byla pro mě nezapomenutelná informace a propagace V. Havla.;-D

0 0
možnosti
MK

Průjezd motorek může maximálně ohrozit dopravu, pokud jsou však motorkáři hodně od rány, tak to může být až výtržnictví. To se týká však všech, opakuji všech, motorkářů, nikoliv jen této ruské skupiny.

Na druhé straně, pokud by takovouto akci pořádali Amíci, tak by byl přítomen jak americký velvyslanec, tak naši nejvyšší vládní a straničtí představitelé a to od Hradu, přes vládu, oba parlamenty až na místbní úroveň. Vepředu by jeli policajti s majáky jak na motorkách tak v autech, vzdau to samé. My bychom provolávaly slávu komunismu a dělnické třídě, pardon, chyba,  americké demokracii a lidským právům. A naše media, včetně vybraných zdejších blogerů, by se tetelila  blahem.

10 1
možnosti
AK

Občas je uklidňující číst, že lidé se zdravým rozumem navzdory silné mediální propagandě ještě existují a mám takový pocit, že jejich počet postupně narůstáR^

5 0
možnosti
AK

Karmuji, pěkně napsánoR^

4 1
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1122x
ateista náboženský i politický se sklonem rozebírat občas věci matematickým pohledem

Seznam rubrik