Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Sawy

4. 8. 2012 6:36
Nesouhlasím se vším

co jste napsal. Být Olympiáda v Praze (díky díky díky Bohu že nebude) asi by choreografie zahájení byla pojata jinak. Tedy pokud by na něj po rozkradení většiny prostředků vůbec došlo. Ale za větu: "Na závěr by pak místo Arctic Monkeys mohli živě vystoupit například Chinaski a ukázat světu, jak u nás v Česku dovedeme zhudebnit nudu a prázdnotu." zasluhujete karmu. Dokonalé!

0 0
možnosti
VZP

vítek z prčice

3. 8. 2012 23:57
zamyšlení místo nadávek

Často reaguji kriticky, ale tentokrát bych se autora zastal - mám za to, že nebyl pochopen. Alespoň já jsem nevyčetl, že se nemáme čím chlubit, autor celkem správně předpokládal, čím bychom se asi "pochlubili." A tady má asi blízko k pravdě. A pokud jde o tu olympiádu, je samozřejmě dobře, že v Praze nebude. Nedopadlo by to dobře.Račte vzpomenout na prů ..er s mnohem menší akci - Mistrovství v lyžování v Liberci. Tam si mnozí chtěli namastit kapsu, hradit ztrátu se jim však nechce. Bylo to však jejich podnikatelské riziko, ne státu. !!

0 0
možnosti
MS

kerim003

3. 8. 2012 19:51
myslim ze tento clanek aspiruje

na nejodsouzenejsi clanek roku a musim rict ze pravem - a autor na nej hnupa roku nebot nevedet cim bychom se mohli svetu pochlubit vyvolava dojen ze autor nenavstevoval normalni skolu.

0 0
možnosti
HO

Elvie

3. 8. 2012 6:55
autor článku..

..je naprostý ubožák a blbeček ;-D

0 0
možnosti
V

Vymiczek

2. 8. 2012 19:01
Autore,

Ty si vážně hňup. Opravdu vidíš jen to špatné? Otevři oči, listuj v knihách, zapni si gramofon - uvidíš, že Česká země je krásná, má bohatou historii ( i současnost) a mnoho velikánů. Naopak, jestli je důvod, proč OH nepořádat, tak kvůli zakrněncům, jako jsi ty.

PS. autor o sobě hrdě prohlašuje, že je odpůrcem zdravého selského rozumu. CHaCha. Děkujeme za ukázku.

0 0
možnosti
A

as400

2. 8. 2012 20:00
Re: Autore,

Jo jo. Vezmeme miliardy ze státního rozpočtu. Místo sto miliard uděláme díru dvěstě miliard a uděláme si olympijské hry. Aby měli Vymiczekové pocit, že mají většího pindíka než ostatní.

Však on to někdo zaplatí ne?

0 0
možnosti
EN

EMS

2. 8. 2012 13:57
Jste tak hloupý nebo jen demagog???

Pokud nevíte, čím bychom se jako ČR mohli chlubit, asi patříte k těm, kteří nechodili do školy (a místo toho hulili za školou) nebo nedávali pozor (protože proč poslouchat nějaké žvásty). Nebo prostě jste tak omezený a houpý a umíte pouze dát shluk písmenek k sobě a shodou náhod ty písmenka dají dohromady slovo.... Bohužel obsah je tak prostý a houpý, že je mi líto všech, kteří s Vámi musí být a žít.

0 0
možnosti

Miš 13

2. 8. 2012 9:41
Národní povaha

Ač jsem odpůrce zobecňování všeho druhu, pak musím říct, že vy ve vašem textu přesně odpovídáte tomu, čemu já říkám národní povaha. Nebo spíše národní rozpolcenost. Je fakt, že na jednu stranu je v Česku až velké procento velmi schopných lidí a až neuvěřitelně velké procento z nich dosáhlo světové úrovně. Řadu z nich jste ve vašem "článku" poplival. Zároveň je tu rovněž neuvěřitelně mnoho šmejdu, pitomců a závistivců, kteří nikdy neopomenou využít příležitost někoho ošulit, obrat nebo alespoň zesměšnit.

Jste stejně ubohý jako váš text Rv

2 0
možnosti
H

Host8

30. 7. 2012 11:51
On to s tou olympiádou v Praze nikdo vážně nemyslel

Šlo o 70 miliónový tunel a pár lidí mělo zaplacenou olympiádu v Číně, kde "sbírali" zkušenosti.

4 0
možnosti
DD

dlz25

30. 7. 2012 10:48
Světová katastrofa

To, co jste napsal, to by bylo pouze v ideální případě. Já se obávám, že by na zahájení ani došlo a skončilo by to pořádnou ostudou. Bohužel u nás by se peníze rozkradly a ještě ke všemu by jsme se zadlužili na stovky let, sportoviště by byla drahá a po olympiádě nevyužitá.

0 0
možnosti
LP

rheingold

30. 7. 2012 9:35
Vážený autore

Pokud se Vás či redakce - jak soudím dle jeho zmizení - dotknulo mé hodnocení Vaší osoby, pak se samozřejmě - a zcela vážně, neironicky - Vám ve formální rovině hluboce omlovám za volbu slov a písemný projev. Na jejich obsahu za svoji osobu ze svého pohledu nicméně trvám, protože dehonestace nás všech (tedy i mojí osoby nevyjímaje), kterou jste provedl Vaším článkem je značná. A to navíc dost - věřím, že toto slovo se ještě zcela nesmyslně nestalo nadávkou - demagogickým způsobem, kdy srováváte nesrovnatelné a navíc sofisitkovaně stavíte na základech poměrně zjevné pravdy (a sice,že olympiáda v ČR by byla opravdu ekonomická a možná i prestižní sebevražda, protože to nějak počechrá peří rozpočtu v každém státě,jen v tom našem by to bylo více viditelně,snad až likvidační) zcela jinou konstrukci. Pomocí těchto naprosto iracionálních konstrukcí se tedy snažíte na základě podvědomě vnímané pravdy útočit v kritice naprosto nesmyslné, místo komentování jiných patologických jevů společnosti.

2 0
možnosti