Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tak každý jak chce, ale bez informací bych nekupoval akcie firem, které neznám; vy vsázíte na trh té oblasti, OK, držíte se kolem 10% ročně... tak na podzim jsem "vyvařil" 26% na našem ČEZu, listopad a prosinec krásné peníze na ING groep a Alilianz - já se držím Evropy, nejdu ani do USA, kde se mi nelíbí dotazník investora a hlavně nestíhám všechno sledovat; tak ať vám to frčí ;-)

0 0
možnosti

Tak to vám gratulujiR^. Ale víte co, já se snažím o to, ukázat lidem možnost, jak investovat bezúdržbově a s výnosem. A na to, aby hodnotili firmy na rozvíjejících se trzích, na to mám odborníky z těch nejrenomovanějších investičních společností. K vašim investicím. Já jsem se také vždycky chlubil, kolik jsem vydělal na jednom obchodě a ty ztráty jsem zamlčel. Zkuste si spočítat hodnotu celého Vašeho investičního majetku před 4 lety a dnes. Jestli se dostanete přes 8% p.a., jste dobrý. Také mohu říci, že jsem loni vyvařil 40% na Indii a předloni 60% na Biotechnologiích. Ale nešel jsem do toho s celým svým majetkem a zisk byl v porovnání s celým investičním majetkem sice zajímavý, ale do 10% celkově.

0 0
možnosti
  • Počet článků 141
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1185x
Když jsem se tak zamýšlel, co v životě dělat, aby "po mě něco zbylo", zjistil jsem, že nejlíp mi jde pomáhat. Sbírám tedy informace, které nejsou tak úplně běžně na trhu a pomáhám jimi lidem, kteří je dokážou zpracovat a kterým pomohou prožít život lépe, radostněji a ve větším klidu.