Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Váš text je hrubě zkreslující a velmi tendenční, píšete ho jen proto, abyste nalákal kavky na to, co prodáváte. Rv

0 0
možnosti
Foto

Určitě je to dobrý nápad si něco odkládat. Bál bych se ale si to odkládat na nějaký účet a je jedno zda je spořící nebo majetkový. Tedy rozhodně zde v Evropě. Kdo ví, zda ten přívlastkový účet nedopadne jako mnoho různých účtů na Kypru. Tedy Vám jej hezky znárodní. Tady v Evropě je všechno tak nějak vratké ve světle blaha pro všechny. Pokud už přívlastkový účet, tak jedině v USA nebo Austrálii.

1 0
možnosti
Foto

To je sice hezké, co jste napsal a souhlasím s vámi, ale má to jedno malé ale.   Současnými měnami vládnou státy s jejich centrálními bankami.    Nebudu dělat žádné rozbory, ale ukládat si peníze v penězích je dost riskantní.   Dnes se stále více a více mluví o finanční gramotnosti a že by se měla vyučovat na škole.  Já jsem proti, protože stát jen vnutí našim dětem jeho vizi měnové politiky, která je z mého pohledu šílená.  Proto vítám lidi jako jste vy, kteří najdou, i v této době, jakým způsobem zhodnotit svou práci a odložit si bez ztráty kytičky svou spotřebu do budoucna.

0 0
možnosti
  • Počet článků 141
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1153x
Když jsem se tak zamýšlel, co v životě dělat, aby "po mě něco zbylo", zjistil jsem, že nejlíp mi jde pomáhat. Sbírám tedy informace, které nejsou tak úplně běžně na trhu a pomáhám jimi lidem, kteří je dokážou zpracovat a kterým pomohou prožít život lépe, radostněji a ve větším klidu.