Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Jistota že vaše peníze pracují;-D  No a nebo taky nepracují. Každá investice do firmy, jejichž chod a tím pádem i hodnotu akcií nemůžu ovlivnit, je hodně riziková. O fondech to platí dvojnásob. Fond nenese žádnou odpovědnost za špatné investice. Investování je hezká hra, ale nemůže na tom stát budoucí život občanů.

0 0
možnosti
PR

A na čem myslíte, že sojí? IŽP - investice do OPF (otevřený podílový fond), stavební spoření - částečně investice do OPF, penzijko - investice do OPF. Investice přes banky - téměř výhradně do OPF. Tak proč by neměl život občanů záviset na investicích do OPF? Spíš je třeba se zamyslet, u koho (který správce) mám peníze. Jestli u toho, který ví nebo u toho, který předpokládá nebo doufá.

0 0
možnosti
KN

K42a56r54e64l 19N93o23v24á88k

25. 10. 2013 11:30

Volit zavedené strany ?

To je dost nesmyslná rada. Potřebujeme změnu a ne konzervaci současného stavu.

0 0
možnosti
PV

P57a13v23e92l 20V36l72a88s

25. 10. 2013 9:53

Podle podaného návodu by snad mohl trochu postupovat miliardář. Pro střední vrstvu jsou to pozemky, které nestrácí a rostou. Pro nižší vrstvu nic.

0 0
možnosti
PR

Právě pro malé živnostníky, OSVČ a podnikatele jsou investice do OPF jedinou možností, jak se připravit na důchod. Investice do pozemků jsou sice prima, ale jako diverzifikace a jen tehdy, když už nějaké peníze máte. Představte si, že koupíte 20Ha polí za 5Kč m2 (1.000.000Kč). Co s tím v důchodu? Budete prodávat po 10m2? Blbost, že. Musíte to prodat celé a najednou, aby to vůbec někdo koupil. A zase máte peníze v bance, kde nedělají nic.

0 1
možnosti
AK

RvNevolitelný. Příliš dlouho v politice a nic nedokázal jenom náš stát čím dál více zadlužovat. A co se týká nadhodnocené církevní restituce, tím vlastně zabezpečil církve. Sociálně potřební jsou všude ve světe a ve  skandinávských zemích , kde je demokracie na vysoké úrovně jsou zajištěny. Samozřejmě, že je potřeba mít i tyto sociální jistoty zabezpečeny proti zneužití.

0 0
možnosti
JD

ještě by mi pan Kalousek mohl vysvětlit, jak mám šetřit(investovat), když mi pomocí daní a poplatků valnou část peněz sebere

1 1
možnosti
  • Počet článků 141
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1153x
Když jsem se tak zamýšlel, co v životě dělat, aby "po mě něco zbylo", zjistil jsem, že nejlíp mi jde pomáhat. Sbírám tedy informace, které nejsou tak úplně běžně na trhu a pomáhám jimi lidem, kteří je dokážou zpracovat a kterým pomohou prožít život lépe, radostněji a ve větším klidu.