Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P59a13v90e28l 29H73e11k

1. 7. 2013 17:36

Tý jo, už sem myslel že ste postoupil do vyššího levelu a začnete doporučovat špekulace na pokles, ale ono ne. Stále OPF.

0 0
možnosti
PR

Tý jo, už jsem si myslel, že se neozvete. Špekulace fakt nedělám.;-D

0 0
možnosti
JR

Tak já tedy investuju přes investiční fond, ale zhodnocení nic moc.

Nicméně doufám a ještě tak 20 let hodlám vytrvat.

A poznámka bokem - investujete-li v dolarech, jistě sám nejlépe víte, že vzhledem k pohyblivosti kurzu je to dost riskantní. Znám dámu, která začala investovat před spoustou let při kurzu 27,- Kč za dolar a i přes slušné zhodnocení z toho dneska za tolik nemá:-/

0 0
možnosti
PR

SuperR^, pane Richtere, pokračujte v tom. Jestli chcete větší zhodnocení, jděte do fondů rozvíjejících se zemí. Teď je dobrá situace k přestupu. A že má Vaše známá malé zhodnocení kvůli měnovému riziku? To je otázka. Myslíte, že někdy ještě přijde doba, kdy se bude dolar prodávat třeba za 14 korun? Já myslím, že ne. Spíš bude dolar vůči koruně zpevňovat. A co bude s korunou za 10, 20 let?

0 0
možnosti
  • Počet článků 141
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1153x
Když jsem se tak zamýšlel, co v životě dělat, aby "po mě něco zbylo", zjistil jsem, že nejlíp mi jde pomáhat. Sbírám tedy informace, které nejsou tak úplně běžně na trhu a pomáhám jimi lidem, kteří je dokážou zpracovat a kterým pomohou prožít život lépe, radostněji a ve větším klidu.