Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jeden register existuje už přes rok. Tuhle mi nějaký zákazník napsal, že mi nemůže uhradit fakturu, protože moje číslo účtu není v nějakém registru. Musel jsem 2 týdny čekat, než berňák u banky ověří, že účet je opravdu na moje jméno. Mimochodem, to samé číslo, které jim píšu na každý papír, co jim posílám. Ale musel jsem kvůli tomu vyplnit další papír, protože je to prý dobrovolné. Měl jsem při tom silný pocit, že příště budu muset "dobrovolně" poskytnout heslo pro nahlížení, a ten, co nastoupí po Babišovi, bude chtít heslo i pro zadávání příkazů, aby si mohl rovnou sám brát peníze.

Asi nebude stačit přesunout jen bankovní účty, možná je čas přesunout i sebe...

0 0
možnosti
Foto

Tématu centrálního registru a špiclování jsem se věnoval poměrně nedávno, ve svém článku Rozpuštěný a (informačně) vypuštěný.

0 0
možnosti

Z32d55e38n93a 60K94o36č40í

4. 5. 2014 16:41

Všude ve světě se kradené zabavuje. Proč bychom měli být vyjímkou 8-o?

0 3
možnosti
Foto

Nechápete, že tady nejde o žádné zabavování? Že Babiš a další úřednící ministerstva jen potřebují údaje, od koho a za kolik nakupuje konkurence? Protože kdo umí ukrást, ten nemá problém to skrýt.

0 0
možnosti

Ovšem musíte počítat s tím, že většina republiky, co žije od výplaty k výplatě, se Vašemu tématu jen ;-D

1 0
možnosti

Počítám s tím. Ono vybudovat si majetek je sice přání každého, ale jen málo lidí je ochotno pro to něco udělat. A pro ty píšu mé články a pomáhám jim dobře investovat.

0 0
možnosti

Jo a kdybyste nevěděli jak to udělat, můžete to najít v mém projektu ZdarMa http://www.jakbytbohaty.cz.

0 0
možnosti

Orwell nějak musel vidět do budoucna. Zrovna ho mám rozečteného a je děsivé, jak je jeho vize v mnoha částech reálná.

1 0
možnosti
  • Počet článků 141
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1185x
Když jsem se tak zamýšlel, co v životě dělat, aby "po mě něco zbylo", zjistil jsem, že nejlíp mi jde pomáhat. Sbírám tedy informace, které nejsou tak úplně běžně na trhu a pomáhám jimi lidem, kteří je dokážou zpracovat a kterým pomohou prožít život lépe, radostněji a ve větším klidu.