Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J48a62n 55F73r95o68l81í14k

20. 3. 2013 15:18

Nejlepší investiční fond je od ENRONU, tedy byl.;-D Tisíce děkovných dopisů ožebračených důchodců.

0 0
možnosti
MP

BOD 6, ten nejpodstatnější: obraťte se na autora, začněte posílat své peníze jeho prostřednictvím tam, kam vám poradí (slibuje úžasné zhodnocení - 8% je fakt dobrý, přestože určitě nezapomene dodat, že minulé výnosy negarantují výnosy příští). Provize, kterou za to dostane, jemu zajistí více než dobrý důchod.

0 0
možnosti
PR

Ano, je to tak a chci, aby to věděli všichni, kdo si nevidí dál, než na špičku svého nosu. A protože existuje i pořekadlo "Podle sebe soudím tebe", doufám, že si své miliony užíváte.;-)

0 0
možnosti
FS

"Jak vidí ČSSD po sjezdu budoucnost vašich peněz":  Na chlup stejně jako EU dneska. Ale je to fakt divný. Sociální demokraty za to pomlouváte, a když na to upozorňoval a upozorňuje Václav Klaus, tak mu nadáváte do padouchů. A to i redaktoři, kteří by měli myslet. Že on má ten prezident Zeman pravdu?

0 0
možnosti
TB

na současnou dobu to máte dobře zpracované. Já stojím na té druhé straně,beru důchod a banka mi vyplácí,nechávám si to platit jednou za čtvrt roku, peníze,které jsem si tam dal v rámci penzijního připojištění. Měl jsem podstatnou výhodu tu, že můj zaměstnavatel, pokud jsem tam dával určitou částku,tak mi přidal každý měsíc asi tak 1000Kč, stát mi tam taky něco přihodil,daně zase nebylytak vysoké. Je pravda že banku nám vybral zaměstnavatel, ČEZ, který tam měl i svoje peníze. Postupně jsme sice skončily u jiné banky,ale protože jsem něchtěl,aby mi to daly najednou,ale postupně,takže tu částku budu dostávat do konce života,i když  na vlastním účtě nebudu mít ani korunu. Je takto postavena smlouva

0 0
možnosti
PR

Pane Bydelský. Ze srdce Vám přeji, jestli ta "částka", jak říkáte, pokrývá Vaše potřeby. Ale mí rodiče například dostávají z penzijního fondu jeden 240Kč a druhý 265Kč. A to, promiňte, nestačí ani náhodou. A jestli to budete brát do smrti? To je právě to. Měli bychom si vytvořit takový majetek, aby nám to vyšlo. Pokud využijeme důchodovou pojistku a zemřeme po dvou měsících vyplácení, naše našetřené peníze jsou fuč.

0 0
možnosti
  • Počet článků 141
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1153x
Když jsem se tak zamýšlel, co v životě dělat, aby "po mě něco zbylo", zjistil jsem, že nejlíp mi jde pomáhat. Sbírám tedy informace, které nejsou tak úplně běžně na trhu a pomáhám jimi lidem, kteří je dokážou zpracovat a kterým pomohou prožít život lépe, radostněji a ve větším klidu.