Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J22a82n 87Š96e42s28t94á65k

17. 10. 2014 11:33

tak či onak, v podílových fondech atd. je to jen samej nefachčenko, kteří rozhodně pro lidstvo nijak důležití nejsou, tedy negativně ano, to zas jo;-D

0 0
možnosti
PR

Také názor. Zkusil jste někdy řídit třeba jen pár lidí? A on má celý tým profíků, kteří jsou super vzdělaní a mají další užitečné vědomosti, které získali praxí na trzích. Uvědomte si, že ne jen vyráběním hmotných statků je živ člověk. Třeba taková pošta. Nic nevytváří, jen přesunuje zásilky z jednoho místa na druhé. Takže nemakačenkové. Nebo banka. Tu samozřejmě nepotřebujete. Ale jak zaplatíte složenku nebo fakturu? Poskytuje SLUŽBU, nic nevyrábí. Takže taky nemakačenkové. Nebo pojišťovna. Pojuistí vám dům, auto, život, děti, ... Ale nic nevyrábí. Dokonce je to jen slib, za který platíte. A přesto si nelajznete nebýt pojištěn. Takže taky nemakačenkové, nic nevytvářejí. To je trochu jednoduché přemýšlení, nemyslíte?

0 0
možnosti
PR

A to je právě to. Já si to NECHCI řídit sám, protože nemám ty zkušenosti a tu praxi jako manažer fondu. S manažerem se navíc znám a mám možnost se s ním 2x za rok setkat a popovídat si. To je o důvěře. A tak by to měl mít každý. Garantuji vám, že pokud nemáte praxi a zkušenosti a nevěnujete se takovému investování 24 hodin denně, tak dlouhodobě nebudete lepší než dobrý fondový manažer. A když už jsme u toho indexu. Kdo ho určuje? Ratingové agentury. Takže investujete do něčeho, co také někdo řídí. A ten někdo není fondový manažer.

0 0
možnosti
RC

mate pravdu, nerozumite tomu. Index zadne ratingove agentury neurcuji, index se pocita na zaklade predem danych pravidel.

0 0
možnosti
RC

Kdyz uz pisete o podilech v podilovem fondu - ty nakupy maji jednu nevyhodu - nevite, co dela manager toho fondu. Protoze pokud od prodava a nakupuje bezpecnejsi aktiva, tak v dobe rustu o tu rustovou vlnu prijde. Pokud mate investice do indexu, nebo primo do akcii, tak si to muzete ridit sam.

0 0
možnosti
  • Počet článků 141
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1185x
Když jsem se tak zamýšlel, co v životě dělat, aby "po mě něco zbylo", zjistil jsem, že nejlíp mi jde pomáhat. Sbírám tedy informace, které nejsou tak úplně běžně na trhu a pomáhám jimi lidem, kteří je dokážou zpracovat a kterým pomohou prožít život lépe, radostněji a ve větším klidu.