Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K11a24r58e18l 29N66o71v72á44k

17. 5. 2014 10:34

Ale copak pane makléři, nejdou kšefty? Ono, že v bankách jsou, jak říkáte(?!), 3 bil. Kč ještě neznamená, že drtivá většina lidí ty peníze má, protože je obvykle ráda, že žije z ruky do huby.

Takže je potřeba trochu mediálně pomasírovat, aby ti, co náhodou ještě pár šprlíků mají, se pokud možno zalekli, že i o to málo mohou přijít. A tak jim nabídnete JISTOTU v produktech, kde jistota není vůbec žádná, není tam ani ta minimální garance(pojištění vkladu), kterou tak opovrhujete, a doporučíte investovat, samozřejmě nejlépe vaším prostřednictvím, že?.

No, každý svého štěstí strůjcem, za sebe mohu jen říct, že přísloví "Kdo chce moc, nemá nic." je trvale platné. Sám jsem už úspěšně zkrachoval se třemi kampeličkami a nedám na ně dopustit. Fond pojištění vkladů funguje skvěle a vždy jsem na tom (jak v 90-tých letech tak nyní u MSD) vydělal. Případné řečičky o 10 a více procentních výnosech (akcie apod.) si nechte pro svojí babičku, ta vám možná ještě uvěří.:-/

0 0
možnosti

Skvělé. Takže dáte zase peníze do kampeličky, zase zkrachujete a zase se budete třást, jestli zrovna teď své peníze dostanete. Tak do toho. Nebráním vám.

Já investuji do jistoty, že mé peníze jsou rozloženy do úspěšných firem po celém světě a DowJones mi dává za pravdu, že ceny akcií stále stoupají. A jestli nevíte, kam investovat, aby vám peníze pracovaly, pak využijte služeb kvalitního  poradce. Ono to není vůbec jednoduché, víte? A každá profese vyžaduje vzdělání a chuť do práce.

Hořkost, která vyzařuje z vašeho příspěvku mě utvrzuje v tom, že nejste tak úplně nadšený z toho, co se svými penězi podnikáte.:-)

0 0
možnosti

O tom, jak investovat, píšu ve svém projektu JakBytBohaty.cz. Nevíte kudy do toho? Napište mi.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 141
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1185x
Když jsem se tak zamýšlel, co v životě dělat, aby "po mě něco zbylo", zjistil jsem, že nejlíp mi jde pomáhat. Sbírám tedy informace, které nejsou tak úplně běžně na trhu a pomáhám jimi lidem, kteří je dokážou zpracovat a kterým pomohou prožít život lépe, radostněji a ve větším klidu.