Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Tedy nelze srovnávat cenu akcií a domu. Ano, pro zdravý podnik může být cena jeho akcií téměř irelevantní, a je velká pravděpodobnost, že se po nějakém sešupu akcie vrátí na vyšší úroveň. Ale cenu domu dělají jiné věci, než malta apod., a to je prodejnost v místě. A pokud v místě není práce, nebo se do blíkosti nastěhují neviditelní, tak jde prodejní cena domu razantně k nule, viz severní Čechy a pod., kde se domy prodávají pod cenou materiálu.

0 1
možnosti
PG

P31a86v13e75l 60G43ö68t49z41e

15. 10. 2013 14:30

Ano, ovšem tohle myslim v clanku nikdo neresil a ani to co popisujete nijak nesouvisi s investicni politikou Sorose a této ligy.

0 0
možnosti
PR

Nejsem ani podvodník, ani blázen, ani se nesnažím obírat své klienty. Jen pracuji jako investiční poradce a snažím se lidem pomoci zařídit si zajímavý důchod nebo uchovat hodnotu peněz (majetku). Zvláště Zdenu Kočí prosím, aby to vzala na vědomí.V

0 1
možnosti
Foto

"A kdo je dlouhodobý investor ... ten jásá , protože ať to dopadne jakkoli, výsledkem bude volatilita na trzích a tu vyhledává(me), aby(chom) na ní vydělal(i)."

Pane Rudolf, zamyslete se nad tím, co jste zde napsal a nad tím, čím se jako finanční poradce živíte. Je to pravý opak křesťanského přání klidu a pokoje. V tomto světě viditelně stojíte na špatné straně barikády. Váš nynější bůh je Ďábel a ten nechce nikdy nic zadarmo. Sejete vítr, sklidíte bouři.

0 0
možnosti
  • Počet článků 141
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1153x
Když jsem se tak zamýšlel, co v životě dělat, aby "po mě něco zbylo", zjistil jsem, že nejlíp mi jde pomáhat. Sbírám tedy informace, které nejsou tak úplně běžně na trhu a pomáhám jimi lidem, kteří je dokážou zpracovat a kterým pomohou prožít život lépe, radostněji a ve větším klidu.