Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

Hohewarte

4. 2. 2009 9:20
Pavle, co myslíš...

Pavle, co myslíš, čím to je, že když někdo jako blbec vypadá, tak téměř vždy se také jako blbec vyjadřuje a téměř vždy také blbec je.

Pavle co si o tom myslíš, připadá ti to spravedlivé.

P.S.

Pavle a nevěř všemu co ti říkají. V Rakousku sníh padá také.

0 0
možnosti
T

Tausret

4. 2. 2009 9:56
Re: Pavle, co myslíš...

Soudě podle vás, vážený, to sedí stoprocentně.Rv

0 0
možnosti
JS

astar

4. 2. 2009 8:33
a ještě.

a nedej Bože aby byly záplavy nebo jiné katastrofy... protože to bychom asi zaplakali všichni.. počkejme rok dva  uvidíme, zda čssd krajům prospělo, nebo ne.[>-]

0 0
možnosti
E

editi

4. 2. 2009 9:18
Re: a ještě.

Nestraš, jistě již Bendl udělal za osm let taková opatření, aby byl kraj na záplavy připraven. Nebo, že by snad ne?;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JS

astar

4. 2. 2009 8:31
ČSSD X ODS

Socani vyhráli ve všech krajích ..poměr 13:0.. takže je MUSEL někdo volit.. a pochybuju, že to byli jen čtenáři Práva, Blesku, AHA a diváci Novy..socani přišli s heslem- budeme za Vás platit poplatky.. lidi věděli do čeho jdou a vybrali si hejtmany ze strany ČSSD.. To, že nebudou prašule na silnice a další věci je sice tedka netrápí,ale v budoucnu možná bude.. ale at pak nenadávají všichni ti, co socany volili a ti, co si nechávají za doktora zaplatit krajem.. nebavme se o tom, jestli jsou poplatky špatně, nebo dobře.. jednou to je zákon, tak má platit  a ne, že se kraj rozhodne platit za lidi, protože ty peníze MUSÍ někde chybět..Jestli se vám nelíbí, že máte neodhrnuté silnice, vemte si lopatu a začněte odhrnovat, protože to bude jen horší, kraj nebude mít peníze ani v budoucnu, jelikož se státní kasa bude hůře plnit  a jestli bude kraj i nadále platit úplatkovné za volby, tak Vám nic jiného nezbude než to, že si v zimě proházíte cestu sami.. Všichni lidé at si rozmyslí koho volí..

0 0
možnosti
E

editi

4. 2. 2009 9:16
Re: ČSSD X ODS

Máš dvě možnosti se rozhodnout. Platit nebo si nechat zaplatit. ;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
E

editi

4. 2. 2009 8:16
Tady se

to hemží modrou inteligencí. Vyniká však autor. Osm let kraloval Bendl a nenechal udělat jedinnou sněhovou zábranu k silnicím, naopak nakázal silničářům odstranit z příkopů uložené zábrany dřevěné z důvodu nebezpečí při havárkách. Dnes autor poukázal na  neschopnost Bendla, ale modrým trotlíkům to jaksi nedochází a hlavně, že se vše točí okolo 30,- kaček.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
C

compli

4. 2. 2009 5:57
Jsem dalek toho vychvalovat režim

před rokem 1989, ale za těch časů alespoň ty zábrany byly, a i u nás na vesnici projel traktor s radlicí několikrát denně, když sněžilo. Za letošní zimu to projeli jen jednou a o nějakých sněhových zábranách si můžeme nechat jenom zdát. Víte, ony ty 30 korunové poplatky, které leží neustále v žaludku jsou pouze zástupným problémem pro odvrácení pozornosti od jiného mrhání penězi daňových poplatníků. Proč třeba nepláčete nad tím, že vláda za posledního čtvrt roku nasypala z našich daní do lyžařského areálu ve Vesci 250 miliónů? Skutečně cítíte, že je pro vás ten areál tak důležitý? Nebo co peněz jde z obecních a krajských rozpočtů na golfová hřiště, která rostou po republice jako houby po dešti? Věřím tomu, že pokud by systém daní a jejich následného přerozdělování byl alespoň trochu smysluplný, pak bychom se dnes nemuseli neustále a dokola byvit o těch 30 korunách.

0 0
možnosti
PP

ippokorny

4. 2. 2009 7:54
Re: Jsem dalek toho vychvalovat režim

Blog je to, co se právě stalo a stalo se to, že jsem jel přes jazyky.

U Vesce chci spočítat náklady na jednoho závodníka a jednoho diváka. Možná pak zjistíme, že by bylo levnější všechny naložit, závodníky i diváky, do letadla a odvést někam jinam. P.P:

0 0
možnosti
DK

Fonon

4. 2. 2009 5:25
nerozumím Pavle, na co si stěžuješ.

problémy se silnicemi jsou pořád a pokud já vím, tak ve všech krajích kromě jednoho 8 let vládla ods, takže výtky směřuj tam. Na tuhle agitku ti možná skočí jen pár modrých přitroublíků podobných, jako jsi ty sám.

0 0
možnosti
VF

HenryVIII

4. 2. 2009 8:03
Re: nerozumím Pavle, na co si stěžuješ.

Pokud umíš číst, tak se jedná o letošní rok.

0 0
možnosti
L

Lombardo666

4. 2. 2009 2:54
koště

Jestli chceš, poplatek za tebe zaplatěj, pokud nechceš, tak si ho zaplať. Co tady ječíš?

0 0
možnosti
M

MartinJiskal

4. 2. 2009 2:32
ods pry tak dobre vladla krajum

proc si stezujete ? a nebo kde se utopily ty penizky na vase pozadavky, to cirou nahodou mely prijit az teprve ted ?

0 0
možnosti
S

snet

4. 2. 2009 1:18
Zábrany nakoupil a silnice opravil už Bendl,

nebo néé?

0 0
možnosti