Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Z94d13e36n47a 37K28o91č85í

20. 11. 2013 11:06

Bohužel, autor má pravdu.!!;-(

0 0
možnosti
Foto

Nemyslím. V zásadě je to to totéž, jako kyby stát zavedl "benzinné" a lidé by se radovali, že z benzinek "vydojil" deset miliard ročně. Ovšem jen do té doby než by se jim zdražil benzin. A s těmi aukcemi kmitočtů pro G3 byl před těmi asi 12 lety opravdu velký hokej. Tam se ČTÚ poučil.

0 0
možnosti
Foto

Sám bych se asi řídil rčením- hloupý kdo dává, hloupější kdo nebere a cenu bych akceptoval. Při nejhorším by zbankrotil a dostal by je jiný.

0 0
možnosti
Foto

Kdo by tu cenu akceptoval a jakou cenu?

0 0
možnosti
Foto

Vaše stanovisko je naivní, až to práská dveřmi. Asi o té věci nevíte vůbec nic. Okolo roku 2000 probíhaly v některých evropských státech aukce na frekvence pro sítě 3G nebo také UMTS, jak se tehdy říkalo.

Myslím, že hlavně v Německu a ve Velké Británii se operátoři tak "odvázali", že částky, za které se ty kmitočty vydražily by potěšila rozpočet každého státu. Moc už si z té doby nepamatuji, je to už skoro 15 let, ale vím, že se hledaly možné a nemožné cesty, jak z této "aukční pasti" ven.

A pokud jde o toho Vámi tak milovaného 4. operátora: Tak proč nepřihazoval?

0 0
možnosti
Foto

Vaše poznámky o kvalitativním zlepšení jsou zcela mimo. LTE má především zajistit vyšší rychlosti přenosu dat, k tom jsou ty frekvence. A co s tím má co dělat digitální televize? Ta uvolnila frekvence pro více pořadů, ale poslední analogové mobilní telefony byly před 20 a více byly sítě NMT na 450 MHz  (601.......)

To je přesně tak, jako kdybych já radil kamarádovi z Mikrobiologického ústavu jak to tam dělají špatně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,25
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.