Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

V Zimbabwe mluví poměrně velké % populace anglicky i doma a ten zbytek mluví jazyky ve kterých neexistuje literatura, ani beletrie ani vědecká. To, co navrhujete, to by byl postupný konec češtiny. To celé v situaci, kdy je v samotných vedlejších zemích Británie snaha, vrátit se k původním jazykům.

Zkuste to navrhnout, ale myslím, že Vás 90% populace požene...

0 0
možnosti
PS

P40a94v82e76l 38S40y11c29h24a

15. 11. 2012 5:53

Ach jo, zase dojmologie. Pane autore, Pominu-li některé neprvdy které píšete(napřiklad vhodnost či nebhodnost PDF formátu-ten je samozřejmě v pohodě, záleží jen jestli je studijní MATERIÁL pro PDF vhodný-kniha? Proč ne ) pak mi stejně zůstává jen snůška dojmů a předpokladů. Má smysl se zamyslet nad tím o co přicházejí žáci, jejichž výuka bude založena na ipadech, ale to co jste napsal, to je jen kompilát nedovařených myšlenek na téma proč ipad ne. Vždyť ani nevíte jaký smysl ten projekt má... Jakou roli má ipad ve výuce podle projektu hrát...

1 0
možnosti

Protestovat v dnešní době proti elektronické výuce a požadovat, aby vše bylo v učebnicích, ze mi zdá poněkud staromilské... Proč by měl lékař něco při akutním zásahu hledat na internetu - jde to snad dnes (analogicky) hledat do knih ?

No a k těm elektronickým knihám... právě čtečky patří letos k nejkupovanějším vánočním dárkům - takže je logické, že v nich budou i nějaké elektronické knihy, případně poukázky na jejich nákup.

1 1
možnosti
PP

Hm, a za co tedy budou odboráři stávkovat, když máme úplně na vše?

1 0
možnosti