Diskuse

Opět Kramný

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Prý na to by připravený již z domova, takže si na to zřejmě něco dovezl

0 0
možnosti
Foto

A co bylo to něco, co jej ochránilo před zásahem proudu? Vždyť ta verze je nesmyslná od samotného počátku, kdy se tvrdilo, že manželství bylo v troskách, Kramný měl milenku a jeho žena od něj chtěla odejít. Nějak mám problém si představit, že krachující pár jede na dovolenou do Egypta, a žena která chce od manžela odejít jej jen tak pustí do koupelny, kde se nahá sprchuje aniž by jí přitom přišlo poněkud neobvyklé, že se k ní blíží s jakýmisi podivnými dráty.

1 2
možnosti
Foto

Děkuji za tento příspěvek. Já sám , protože jezdím do Egypta každoročně, někdy i jednou za pololetí, a protože znám bezpočet tamních hotelů a jejich elektroinstalaci, nejsem vnitřně zcela přesvědčen o tom, že matka s dcerou zemřely tak, jak je nám justicí předkládáno. V článku kladete řadu důležitých otázek, na některé lze ovšem snadno odpovědět. Kabely i šroubovák si přibalit mohl, já sám vozím malé nářadí včetně fázovky v podobě šroubováku na drobné opravy (nechce se mi kvůli každé prkotině kontaktovat recepci) i kus izolovaného vodiče (třeba na sušení prádla - pokud žena nezabalí přímo šňůru na prádlo) - v tom problém není. Nechci to celé zde v diskusi analyzovat, jen snad dvě poznámky. 1/ Prvotní zpráva egyptské patologie hovořila o zrosolovatělých žaludcích a naznačovala spíše otravu po konzumaci čehosi. 2/ Realizovat jakoukoli vraždu elektrickým proudem v egyptském hotelu mi připadá jako šílenost. Co když se stane cokoli nepředvídaného, třeba zareaguje jištění, oběť, byť by spala, se probere a ztropí děsivý povyk - lidé se seběhnou a vrah má problém jako hrom. Jak řekl jeden můj kolega: buď byl Kramný génius, nebo magor. Prostě: stále je příliš mnoho nejasností v této kauze, než abych mohl s jistotou říci, že Kramný vraždil tak, jak uvedl soud. Každopádně tuto kauzu považuji sám pro sebe za neuzavřenou.

7 0
možnosti

Myslím, že ani váš tip s vadnou instalací v koupelně není správný. Jak došlo k úmrtí je pro mě záhada.

1 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,25
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.