Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

zdeseny obcan

5. 7. 2008 15:47
jesteze neni uzakoneno popravovat

za stourani se v nose na verejnosti.

Vy by jste napsal SW ktery by takove vyvrhele lidstva identifikoval v zaznamech kamer a pak automaticky a neprodlene posilal popravci cetu.

0 0
možnosti
PP

ippokorny

7. 7. 2008 15:11
Re: jesteze neni uzakoneno popravovat

Popravovat  v zákoně není, ale pokud se řidič šťourá za jízdy v nose a nevěnuje se podle zákona plně řízení, tak samozřejmě trestat.   :-) P.P.

0 0
možnosti
S

Shackall0

3. 7. 2008 11:10
Autorovi

Než sem začneš psát něco o měření rychlosti, zkus si nejprve zjistit, kde a kdy se ty rychlostní limity vlastně vzaly a hlavně jak funguje tachometr, b*be :-©

0 0
možnosti

WIFI

3. 7. 2008 11:30
Re: Autorovi

jak funguje tachometr není podstatné, jediná důležitá věc, že ukazuje o trošku víc než skutečně jedete. Takže když tam bude 50, máte jistotu, že vás na 50 nezměří

0 0
možnosti
S

shcnitt

2. 7. 2008 22:18
Budou-li se doržovat zákony,

bude policie bez práce a tato diskuze naprosto zbytečná! Dnes večer jsem prošel několik zahraničních serverů a nikde jsem takovouto diskuzi nenašel. Neukazuje to na něco, moji čeští hovniválové?

0 0
možnosti
RK

Radek0075

2. 7. 2008 22:38
Re: Budou-li se doržovat zákony,

Hovnivál seš leda ty. Chápu že tě taková diskuse nemůže zajímat, neboť se se svou kuličku trusu nedokážeš pohybovat rychleji, než 3 km/hod.  Ale dej bacha, aby si jí nedokutálel až do Prahy. Mohlo by tě to stát 30 klacků:-P

0 0
možnosti
S

shcnitt

2. 7. 2008 22:10
Jsme národ,

který musí za každou cenu všechno komentovat a hledat cestičku, jak zákony obcházet. Všem, co se to to snaží doporučuji delší pobyt v Německu nebo Rakousku a pak ať nám tady sdělí svoje zkušenosti. Ono totiž, až se naučíme zákony dodržovat, nebude už o čem diskutovat. Nejvíc diskutují ti, co zákony ignorují, ostatním to nevadí /mluvím teď o silničním provozu/.

0 0
možnosti
AH

alex hart

3. 7. 2008 13:34
Re: Jsme národ,

0 0
možnosti
AH

alex hart

2. 7. 2008 21:51
Český kverulant - 1 -

Český kverulant se začal na svoji užitečnou a všemi oblíbenou "profesi" připravovat od dětství. Osobně jsem přesvědčen, že vše vzniklo už ve velmi ranném dětství, kdy nedostal od rodičů včas za neuposlechnutí příkazu nekompromisně na zadek. V době školní docházky pak trpělivě vysvětloval učitelům, proč nemohl ten nebo onen úkol splnit. Někteří rodiče, zejména maminky, toto ušlechtilé zaměření u svých dětí všemožně podporují tím, že chodí do školy nadávat učitelům, místo aby synáčkovi doma zmalovali prcinu, a taky tím, že před kýmkoliv svého synáčka hájí až do aleujá. Většina pubertálů ale nakonec pochopí, že neustále výmluvy vlastně nikoho nezajímají a že život se skládá z dlouhé řady úkolů a povinností, které je třeba bez keců splnit, a spousty pravidel, které je třeba bez debilních výmluv dodržet.  

Spousta lidí to všechno chápe a denně naplňuje (třeba občas naštvaně), ale snaží se nedělat okolo seba zbytečné problémy a tím zbytečně zaměstnávat své okolí.

0 0
možnosti
AH

alex hart

2. 7. 2008 21:55
Český kverulant - 2 -

Bohužel ale stále také existuje dosti početná skupina lidí, kteří budou kolem každé povinnosti a každého nepopulárního pravidla neustále zbytečně držkovat a vyvolávat stálé nesmyslné a otravné nikam nevedoucí diskuse. Bohužel mají silné zastoupení i v našem parlamentu.

 

Takového kverulanta poznáte už ve škole, ale teprve v zaměstnání a v manželství je to začne nabírat na síle. Kkverulant stále něco nedodržuje, stále se na něco vymlouvá, obvykle ani neplní své vlastní sliby a předsevzetí. S takovými lidmi je prostě skutečná radost spolupracovat, a naprostá slast žít v partnerském životě, a konec konců i na té silnici, o čemž je tento článek. 

Jestli vás teď rozčílilo, že jste se konečně poznali, tak je to moc dobře!!!  Snad Vám konečně dojde, jak hodně štvete svými trapnámi výmluvami své okolí. 

No, možná jste takoví, že to děláte záměrně, protože ostatními pohrdáte. O to hůř. V takovém případě, vem Vás už konečně čert.

0 0
možnosti
AH

alex hart

2. 7. 2008 21:31
Práce české policie

Zcela souhlasím s autorem, že řidičům nepřísluší debilní výmluvy o nutnosti překračovat rychlost. Na druhou stranu jsem přesvědčen o tom, že kvůli překročení rychlosti o 3km/h se v drtivé většině případů nikomu nic neděje, takže se zde podle mne mlátí prázdná sláma.

Skutečný problém je podle mne někde úplně jinde. policie je celý roka někde zalezlá a jen občas vystrčí rypáky, když je teda pěkně a buzerace je radostnou prací. jinak ale vůbec nic nechtějí řešit, jakoukoliv komplikaci raději shodí ze stolu, spoustu zjištěných případů se dále neřeší. Je to prostyě policejní bordel. Takže opak je pravdou policie spíše vůbec nepracuje, než že by někoho opravdu buzerovala kvůli překročení rychlosti o 3 km/h. Jinou kapitolou jsou měšťáci, jenže ani ti podle mne moc nemakají. U nás na sídlišti třeba šíleně buzerují kvůli parkování, ale je pravda, že lidi už konečně naučili neparkovat v křižovatce a u přechodu. Takže nevím, s čím tady mají někteří zapálení diskutéři -kverulanti stále problém.

0 0
možnosti
AH

alex hart

2. 7. 2008 21:20
Nejde tolik o malé tolerance ale o velké přestupky!!!

Vede se zde zcela zbytečná diskuse o nějakých tolernacích. A čtu zde milión zbytečných debilních výmluv proč právě ten nebo onen MUSÍ překračovat rychlost. A jak je od policie ošklivé, když ho zkasírují. 

Přitom skutečnost na silnici je někde úplně jinde. Je asi tak plovina těch, kteří se snaží rychlost dodržovat a víceméne se vejdou do předepsané rychlosti. Já sám drtivou většinou rychlost dodržuji, ale často také využívám oné zmíněné tolerance. Za posledních 10 let mě policajti stavili asi jednou nebo dvakrát a předvolání kvůli ztrátě bodu jsem dosud nezaznamenal. A jezdím téměř denně a ročně asi 30 tis. km.

Zato prakticky každý den mě předjede spousta aut, která jedou zcela prokazatelně o mnoho rychleji, než je povolená rychlost. A to i na měřených úsecích!!! Ale vůbec nevidím, že by je někdo kasíroval. A oficiálně uváděná statistika, že jen asi 10 tis. lidí ztratilo za 2 roky 12 bodů  tomu naprosto neodpovídá. Já polici při práci na silnici téměř nepotkávám. Tak co tu furt řešíte?

0 0
možnosti
RK

Radek0075

2. 7. 2008 17:33
Co je to zase za kecy?

Co je typicky české? Jezdil jsem dost v Kanadě a každý tam překračoval rychlost o cca 10%. Tj. na dálnicích max 110, v obci 55 atd. A proč? Protože věděli, že jejich policajti nejsou tupci, aby chytali za hovadiny. Navíc při každém vjezdu na dálnici mají obrovskou celuli kolik za jak rychlou jízdu případný pirát zaplatí, což je fér. A to srovnání s pohlavním stykem s nezletilou? To fakt může napsat leda blbec. Kdy má člověk 15té narozeniny se dá zjistit velice přesně, nežijeme někde v Africe, kde se datum narození určovalo podle období sucha, nebo rojení kobylek.  S tachometrem je to horší. Jednak se nedá sledovat neustále, navíc je to technické zařízení které může mít jistou tolerovanou odchylku, to samé se týká i radaru.

0 0
možnosti
JN

5alfa

2. 7. 2008 17:48
Re: Co je to zase za kecy?

Ano chytání na 52,53 je stejně debilní "dodržování zákona", jako 15 leté chytat na to, že se narodili až ve 21:59, ale se sexem začali v den svých patnáctých narozenin před desátou večer. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
EZ

ez11

2. 7. 2008 15:12
I zakon muze byt spatny

Autorovi a rade prispevatelu doporucuji dodrzovat zakon zvalste pri prechazeni prechodu, mate prednost, ale z marnice se dost spatne vynucuje. Aspon vas ubude. Pokud si myslite ze nizka rychlost je bezpecna rychlost, vratte vysvedceni a bezte na zakladni kurz fyziky.Priklad stupidniho omezeni, prechod u skoly 20km/h, asi se tam kdysi neco prihodilo. Ale v sobotu v ve 22h urcite podstane MP zvysi bezpecnost deti jejim merenim. Lec zakon (v tomto pripade naprosto stupidni) je podle autora zakon.[>-](Y)

0 0
možnosti
PP

ippokorny

2. 7. 2008 15:26
Re: I zakon muze byt spatny

Chodec na přechodu přece nemá přednost, pouze pokud již po něm jde.

A omezení rychlosti se dá udělat dodatkovou cedulí, viděl jsem to myslím v Olbramovicích, v době třeba 7-8 hod.

A co když ve škole (gymplu, vysoké škole) běží nějaké kroužky celý den a třeba končí i v těch 22 hodin, či v sobotu, to je to, o čem jsem psal, rozhodují o tom informovanější lidé, než třeba já. P.P.

0 0
možnosti
T

tromi

2. 7. 2008 15:05
kdyby se všechny lumpárny řešily tak svědomitě

jako překročení rycklosti, bylo by tu krásně. Měřit rychlost je to nejlehčí co mohou dělat a hlavně, ty vylízaný městský benga to baví.

0 0
možnosti
JN

5alfa

2. 7. 2008 15:26
Re: kdyby se všechny lumpárny řešily tak svědomitě

Kdyby se řešily lumpárny, tak by to bylo OK. Pokud ale MPíci chytají a pokutují už od 52, pak na lumpárny nezbývá čas.

Ono je to taky tím, že bezpečnost u MPíků ustoupila snaze za každou cenu vydělat pro obecní kasu. Z toho plyne ten debilní názor "a máš o milióntinu více jak 50 a máme Tě. Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.