Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma. Jen takovou jízlivost malinkatou. Neuvádí se sklon silnice v promile?

0 0
možnosti
PP

Podle mě na silnici v %, tedy u těch K. Varů klesá na 100 metrů o 6 metrů. V promile je to u vlaků, vlaky tak velká klesání nemají, tak si vystačí s promile.

0 0
možnosti
ZD

Ještě politický dodatek. To co jsem popsal je typický výsledek práce úřednického státu. Zde není prostor pro efektivitu, účelnost - je to prostor pro účelové manipulace se státními penězi. Hodně peněz se dá protáhnout jen velkou=dlouhou stavbou. Ať mi potom někdo vypráví, že se nedá stát řídit jako firma. Takto neefektivně by žádná firma nemohla fungovat. Takto může fungovat a funguje jen dojná kráva politiků. Já budu volit někoho kdo ukáže, že se stát dá řídit jako firma.

0 0
možnosti
ZD

Zdravím autora. Včera jsem jel z Kroměříže do Prahy odpoledne také. Kromě toho co zlobí autora jsem nenechal bez pozornosti fakt, kterak se na stavěných úsecích pracuje. Dnes u nás neseženete práci ve firmách dodávajících automobilovému průmyslu bez nočních směn nepřetržitého provozu. Huntuje to zdraví lidí a má vliv na psychiku. To vládám nevadí - čím méně důchodců - tím lépe. Na opravách dálnice i přes krásný podzimní den pracuje jen pár lidí aby se neřeklo, že se nepracuje vůbec. Stroje postávají a okolo nich popochází jeden dva pracovníci. Zajímá to někoho kromě naštvaných řidičů? Co zajímá - UDĚLÁ S TÍM NĚKDO NĚCO? Copak zadávající úředník nemá páky na to jakou dobu a jakými postupy se bude zakázka provádět? Věrchuška má vozidla s majáky a doprovodnými vozidly. Ostatním zbývá jen zlobení. Za celou dobu cesty jsem současně viděl jen jedno vozidlo Celní stráže. Ale přestupků, kdy vychcánci předjíždějí v odstavném pruhu a nebezpečně kličkuji mezi pruhy, nepočítaně.

0 0
možnosti
Foto

Vaše volba bude těžká, vlastně nemožná. Rychlou dostavbu dálnice vám slíbí potencionální ministr dopravy z každé kandidující strany. Ale ten co zvolen a jmenován bude nakonec neudělá téměř nic nebo dokonce tu dostavbu protáhne nad těch 115 let.

0 0
možnosti
PD

no, ono je to naopak. Samosprávy neprovozují silnice I. tříd, tedy si neurčují, jestli bude obchvat jen obchvat nebo jej bude suplovat dálnice.

0 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,25
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.