Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tenhle váš blog je s odpuštěním tak neskutečně blbej, že nestojí za žádný další rozbor...

5 3
možnosti
ZK

Z88d55e49n15a 45K15o55č67í

3. 3. 2013 12:48

Kdepak Vláďo - hodně se pletete. Jako matka vám mohu sdělit, že se neskutečně mýlíte vy sám !!!!!!;-)

1 1
možnosti
VS

Tak na jednu stranu chce většina lidí menší daně, na druhou stranu by tatáž skupina chtěla zrušit 30 Kč poplatek u lékaře a přitom zachovat všechny sociální dávky. Vždyť se pořád jenom přerozdělují ty samé jednou vybrané peníze. K výchově dítěte patří i odpovědnost obou rodičů a jejich rodin. Ovšem neplatí to všude - v ČR je výjimka.

7 2
možnosti
PK

Proboha jen nevolte pana Pokorného, kdyby kandidoval za nějakou partaj. Ještě bych překousl jeho názor, že třeba opera ale i jiné klasické žánry si musí na sebe vydělat - takže kdo chce na Verdiho zaplatí 5,10 táců za vstupenku. Každá civilizovaná společnost podporuje výchovu dětí, protože je potřebuje a výchova je velmi drahá. Asi není systém nastaven správně, aby podpořil výchovu ne výrobu děcek nebo žití ¨jako na psí knížku.V  tom souhlas - upravme podmínky. Ideální systém nedocílíte. Tak jako je spoustu podnikatelů, kteří jsou v mínusu a žijí nad poměry. Ale kvůli tomu je přece nemohu zrušit. Společnost je v nějakém stavu a nemohu požadovat normy staré sto let. Nejhorší ovšem je, že těch pár miliard za dávky považuje mnoho Čechů za vyhozené peníze a kolik miliard navíc proteče v Blance a různých tunelech, to nikoho nezajímá.

6 6
možnosti
HH

Proč by milovník Verdiho nemohl dát za vstupenku pět tisíc?

Milovník pokleslého žánru může dát za vstupenku na Metalliku 2,5tisíce?:-)

8 1
možnosti
AK

A už je to tu zas:

Kdyby nebylo matek samoživitelek, nezaměstnaných, tělesně postižných a důchodců, tak by se nám žilo s přebytkovým rozpočtem skvěle, že?

Jeden takový režim, který uznával jen zdravé a silné, má shodou okolností letos 80.výročí od doby, kdy se v Německu dostal k moci.

7 8
možnosti
JM

A není to trochu převrácené? Kdyby stát neobral produktivní lidi o tolik na daních, tak by mohlo ubýt i těch nezaměstnaných a samoživitelek.

6 2
možnosti
MM

Některé blogy na iDNES mě dokáží překvapit, jaké názory jsou lidé schopni zcela vážně zastávat... Dostane-li se někdy pan Pokorný do nouze, možná to bude pro něj cenná životní zkušenost. Ale nikomu nic zlého nepřeju.

7 3
možnosti
MK

Vidíte Michale. A naše rodina se na stát nikdy nespoléhala, ani nemohla, když byla v v nemilosti jako kulaci. Prostě se spoléhala sama na sebe jak to bylo zvykem.

5 5
možnosti

Můžu vás ubezpečit,že větší kraviny dlouho nečetl. Jejich autorům,včetně autora článku bych fakt od srdce přál,aby se stali příjemci některé z dávek a byli na nich závislí..a je k tomu tak blízko...

Máš dobrou práci?Podnikáš?Je ti fajn a socky ti můžou skočit "na cara"?Jsi kanón..do práce jezdíš třeba Audi?Nehoda je tu hned,smrťáček zazvoní na kosu z tvý viny.Krim.Ne nadarmo se říká,že šofér je pořád jednou nohou v kriminále.Fakt vám to přeju,aby vás osud trochu srazil z piedestalu.

Mimochodem autore,kdy jsi byl naposledy na celkovém vyšetření?Fakt nevypadáš zdravě...:-):-)

11 9
možnosti
HH

Díky za krásné prání, snad se Vám to tisícinásobně vrátí.:-)R^V

6 5
možnosti
AN

nestačilo by říct:tenhle stát je na tom tak,že už nemá ani na dětské přídavky. vše ostatní jsou  jen  řeči.

6 0
možnosti
VH

Jó ták.  Stát má už malé ručičky, tak už málo vydělává. A nemá ani na dětské přídavky....     A proč na ně vlastně má mít? (A to si odmýšlím fakt daňového odpočtu /případně bonusu/, který je dětským příspěvkem - pro ty, kteří pracují.)

2 3
možnosti
MK

Jsem z principu proti sociálním dávkám jako je matkám samoživitelkám, přídavky na děti, porodné apod. Z jednoho prostého důvodu. Jsou to peníze, které by mohli zůstat dárcům a ti by je využili smysluplněji. A tím myslím i ty příjemce dávek. Sociální politka možná někoho zanezpečí, ale celkově všechny ochuzuje a snižeje kupní sílu obyvatel. Čím si například ta matka samoživitelka zasloužila finanční podporu od všech, když další musí odevzdávat na sociálním pojištění to, co by posloužilo jejich rodině? Navíc matka samoživitelka je protimluv. To dítě nemá otce? Ta matka nemá rodiče? Pomoc státu by v těchto případech měla být krajní a to v případě, že umřel otec dítěte, jeho rodiče, její rodiče apod.

16 5
možnosti
JD

jo, jasně, svobodná matka provedla smrtelný hřích a za to by měla být vyobcována ze společnosti. Jo, tak to fungovalo v době, kdy byli všichni věřící, naštěstí dávno minulé. to je ta vaše křesťanská tolerance a pomoc bližnímu

7 10
možnosti
JG

I matky samoživitelky mohly nasypat formou daní do státní pokladny před i po péči o malé dítě dost peněz, takže si je v době potřebné skrátka vyberou - na tom je založen sociální systém. Že může být i zneužíván je věc druhá. Také jsou tací, co v životě o dítě nepečovali a ze státu dostali na podporách víc, než taková matka samoživitelka.

10 5
možnosti
MK

Na tomhle sociální systém není založen. To by musel fungovat na základě Bismarcka, kolik do sociálního pojištění dáš, tolik dostaneš a dostane jen ten, kdo se na tom podílel. Na tom ovšem současný systém nefunguje

9 5
možnosti
TH

"Matky samoživitelky, proč nedostáváte peníze od otce nebo prarodičů dítěte? "

To je teda otazka za vsehcny prachy.   Rv

8 9
možnosti
MK

Proč za všechny prachy, ale to logická otázka.

11 3
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,25
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.