Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

DrMax7

28. 7. 2008 14:31
Xaeris

se mi líbí, jak xaeris vždycky, když je na idnesu řeč o Michalu Kocábovi, vyrukuje s tou svou teorií o Trendu, o kterém dělá, že ví vše, a neví o něm totálně nic... Xaerisi, jsi patrně stižen nějakou podivnou chorobou...

0 0
možnosti
MK

Michael Kocáb

12. 7. 2008 3:26
No ne?

Vaší omluvou jsem mile překvapen a samozřejmě ji přijímám. Vrátil jste mi víru ve slušost našich lidí. Kéž by to byl většinový jev. Mějte se dobře.;-)

0 0
možnosti
S

Semper2

11. 7. 2008 11:41
Omluva Michalovi Kocábovi

Omlouvám se Vám,máte pravdu. Já jsem si Vás dokonce dodatečně prolustroval a je to tak - jste ČISTÝ. Tu informaci jsem kdysi někdy v l. 95-96´ četl snad v Českém deníku ( byly to dobré noviny) a tady jsem ten blud bezmyšlenkovitě vypustil, aniž bych si cokoliv ověřil.

Takže ještě jednou velká omluva.Nechtěl jsem Vám ublížit. ;-(

0 0
možnosti
MK

Michael Kocáb

11. 7. 2008 1:20
Moment

Asi některé z vás zklamu, ale s STB jsem nespolupracoval ani minutu, pokud nepovažujete za spolupráci výslechy. !

0 0
možnosti
V

vazi13

11. 7. 2008 10:26
Re: Moment

Michale, vůbec nic si z toho nedělejte - vždycky se najdou nějací zakomplexovaní ubožáci, kteří nic nedokázali, a kteří nemuí zkousnout, že se někdo o něco skutečného opravdu zasloužil. Moc Vám za všechno děkuji - jste charakter. Ať se Vám daří!

0 0
možnosti
JM

Irish Stout

10. 7. 2008 21:37
Přítomnost cizích vojsk

na našem území je přítomnost vojsk na našem území. Nic víc, nic méně. Hledat rozdíly mezi před časem odešlými Rusáky a k příchodu se chystajícími Američany je sice možné, ale na tomhle základním faktu to nic nemění.Pokud jde o přínos k bezpečnosti ČR, ten je nulový. Radar sleduje vysokoletící cíle s jiným místem určení. Podstatným momentem je americké vojenské  "zahnízdění se" ve středu Evropy. Pokud si děláte iluse o nějakém dobrovolném odchodu, nechci Vám je brát, ale ta základna odtud hned tak nezmizí. A pokud ano, tedy jen proto, že americké vojenské velení přehodnotí výrazným způsobem priority. Vůle obyvatel v tom rozhodně žádnou úlohu hrát nebude. Ostatně ji nehraje ani dnes.

0 0
možnosti
TT

tolan

10. 7. 2008 21:25
Karmuji, srozumitelně, výborně napsáno

Kocáb na hrad skutečně nepatří, stejně tak mocižrout Paroubek.

0 0
možnosti
S

Semper2

10. 7. 2008 18:27
Co ted´člověku zbejvá - muší pro tu kouli bejt

Text jest jako rajská hudba. Karma ! Ovšem až na Kocába - to je trefa vedle Spolupracovníka StB na Hradě nechci.

Ale nejvíce zaujala poznámka o možné velezradě soudruhů z ČSSD.

Ted´ snad musím být pro radar i kdybych nechtěl.

0 0
možnosti
JP

Jarouch777

10. 7. 2008 16:51
Bohuzel ten pravni pristup je nekdy teorie

Vzpominam si na jeden pripad :

3.2.1998 v 15.12 Grumman EA-6B Prowler US Navy srazil kabinu lanovky v Cavalese, italské Dolomity. Lanovka jela z hory Cermis do údolní stanice Masi di Cavalese. Když se kabina nacházela 103 m

nad údolím, letoun SOP přetrhl nosné lano. Kabina se zřítila  na zem. Zahynulo všech 20 lidí v kabině. Záznamy z černé

skříňky po přistání někdo zničil. Příčinou byla nekázeň pilota, který měl letět ve výšce minimálně 650 m a v jiné oblasti.

Americké orgány odmítly předat pilota italským úřadům.

0 0
možnosti
PP

ippokorny

10. 7. 2008 17:28
Re: Bohuzel ten pravni pristup je nekdy teorie

I v Česku se před soudy řeší trestná činnost spáchaná Čechy na území jiného státu a Češi se také spíše nevydávají před soudy jiných států (i když to možné je). 

Ve wikipedii si (zadejte "Neštěstí v Cavalese") a v anlických přespěvcích (zadejte "Bill Ashby pilot"), je to trochu jinak.

Podle soudu piloti neměli na mapě lanovku zakreslenou a nefungoval jim výškoměr. Byli ale odsouzeni  za maření práva a propuštěni z armády. P.P:

0 0
možnosti
MM

motejlek

10. 7. 2008 16:50
kokoko

,,,no ty wogo!!!ptám se:co dělal mistr Kocáb pro odsun rusů celou dobu???A proč jim to tedy /aspon někomu neřekl/třeba v r.1987???nebo kdykoliv jindy??opravdu si myslíte,že na nějakým Kocábovi záleželo zda rusáci odejdou????LOL!!!a tu poslední větu bych radši vynechal když se na ní pořád ptáte-je to nesmysl!!!!!!

0 0
možnosti
PP

ippokorny

10. 7. 2008 17:35
Re: kokoko

To si opravdu nemyslím, že by Kocáb byl jediný, a kterém to záleželo, ale mě upoutala jeho účast na jednáních a hodnotím jí velmi kladně.

A co vám vadí mé otázce, co když bude přímá volba prezidenta a bude to na občanech? Ta otázka se vůbec  netýká Kocába, na něho zapomeňte, ta se týká toho, kdo že tedy podle vás by měl jít na hrad? A asi se dohodneme, že by tam měl nekdo být, i když ano, třeba v Nizozemsku prezidenta také nemají. A nebo vy navrhujete funkci prezidenta zrušit? P.P.

0 0
možnosti
MM

motejlek

10. 7. 2008 16:41
silná káva

no,byl jsem se vyzvracet a potom to teprve dočetl,myslím,že tento "hrdina"by měl na hradě být už aspon 10 let a směšný mě přijde,že tato kreatura není politik ale "muzikant"!!!mám fakt dost,omlouvám se,nechci ostatním kazit odpoledne,,,,

0 0
možnosti
PP

ippokorny

10. 7. 2008 18:01
Re: silná káva

Václav Havel byl třeba i kulisák, no a co? To byste nevěřil, jaká povolání měli někteří prezidenti. Pomíjím ty komunistické, kde třeba Gottwald byl truhlář či Putin agent KGB. Bývalý polský prezident Lech Walesa byl elektrikář, současný polský prezident Lech Kaczynski (také bývalý herec) a současný maďarský prezident Laszlo Sólyom byli právníci. V čí společnosti byste byl raději, kulisáka, hudebníka, právníka, elektrikáře, truhláře, agenta KGB, máte na vyběr a není potřeba zvracet. P.P.

0 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.