Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mmuf

31. 5. 2011 19:08
ti lékárníci

Vážený pane Pokorný,

vzhledem k Vámi uváděným zdrojům se Vašim názorům a postojům nedivím, nicméně je namístě uvést, že tyto zdroje popisují plánované změny značně nepřesně až špatně. Lékárníci takovou volnou ruku, jak si Vy myslíte, rozhodně mít nebudou, naopak téměř vše budou diktovat zdravotní pojišťovny. Bohužel velmi opomíjeným, či snad přehlíženým je  fakt, že lékárník je poslední možností, která může zachytit nevhodné kombinace léčivých přípravků, duplicity, špatné dávkování etc., a ač tomu možná nebudete věřit, taková zjištění či korekce lékařského předpisu ku prospěchu pacienta nejsou až tak výjimečná. Jistěže se mnohé od dřívějších dob změnilo, a k lepšímu to často není, je to však nezadržitelný vývoj patrný ve všech oblastech lidského konání. Nepohlížejte tedy na lékárníky jako na nadbytečný mezičlánek, resp. zakončení řetězce, ale buďte rád, že na konci vůbec někdo takto erudovaný je a Vaše léky neleží mezi rohlíky a zeleninou a neprodává je Vám prodavač.

0 0
možnosti
D

drmk

31. 5. 2011 19:23
Re: ti lékárníci

... ad výše - Lékárníků je jistě spousta a každý má přístup jiný, najděte si tedy takového, se kterým budete spokojen, získáte tím nenahraditelného rádce v udržení zdraví.

PharmDr. Koška M.

0 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,25
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.