Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Josef II

10. 9. 2012 13:26
Autore, jste automobilovy fanatik !

Jak je mozne, ze jste z toho jeste nevyrostl ? Vzdyt rizeni auta, to je jedna velka nuda ! Kdyby jste aspon mohl zavodit, nereknu, ale co je zajimaveho a vzrusujiciho na sledovani vozidla pred vami, za plneho soustredeni ? Jsou taci fanatici, kteri sami v tezkem SUV bez pasazeru procestuji i cele USA ! Ja jsem to projel autobusem a videl jsem daleko vice. To proto, ze jsem nemusel cumet pouze pred sebe a navic jsem sedel vysoko a mel rozhled na vsechny strany !

0 0
možnosti
PP

ippokorny

11. 9. 2012 8:26
Re: Autore, jste automobilovy fanatik !

Asi nejste zaměstaný a máte spostu času na plánování a cestování. Kdo ho nemá, musí vzít auto a "honit" čas.

0 0
možnosti
ZZ

Sidonie_11

10. 9. 2012 11:36
USA jsou zázračná země...

Všechno tam mají lepší, jenom český blboňov nic neumí a všechno zkazí, co? :-P

Ad objížďky a víc pruhů v USA: u nás není víc pruhů na okreskách potřeba. Naštěstí. I když je to za cenu toho, že si kvůli opravě silnice několik kilometrů zajedete.

Ad špatné značení: někde to značení skutečně není ideální, ale když ho aspoň trochu pozorněji sledujete, pak se pravděpodobnost chyby blíží nule. Dívala jsem se na Googlemaps a pokud jste jel po D2 a u Brna měl přejet na D1, pak ve značení problém skutečně nevidím...

Ad denní svícení: bylo u nás zavedeno po vzoru zahraničí, nejsme exoti...

Ad auta ve městech: kde funguje MHD, tam ať auta fakt nejezdí, nebo jezdí jenom v nutných případech (např. špatně pohybliví lidé apod.), kde je MDH mizerné nebo žádné, tam by se to muselo nějak vymyslet, ale to je město od města, to nejde říct nijak globálně...

0 0
možnosti
HP

hanak44

10. 9. 2012 11:39
Re: USA jsou zázračná země...

to odbocovani v brne na prahu je opravdu nahouby. na map se muzete na kolik chcete, ale realnou situaci tam proste neuvidite. myslim ze by jen stacilo, aby tu jednu ceduli dali o par metru jinam.

jinak souhlasim :)

0 0
možnosti
PP

packaj

10. 9. 2012 10:57
Miluji města

kde se dá dodnes zajet na náměstí.

0 0
možnosti
HP

hanak44

10. 9. 2012 10:41
sviceni

myslim, ze zas az tolik benzinu to nebasti. Navic mi to prijde jako dobra vec, ta ostatni auta jsou proste i za dne videt lip, kdyz maji rozsviceno

jinak autorovi doporucuji, aby s psanim tak nespechal. Posledni odstavce uz jsou jen nahazene vety a neda se moc chytit myslenka

jinak s objizdkami souhlasim, taky verim, ze by to slo planovat efektivneji

1 0
možnosti
PV

Pytlík

10. 9. 2012 12:18
Re: sviceni

Přesně tak, s tím svícením: Vzpomínám si, když se zavedlo povinné svícení v zimě a nemuselo se svítit (ale mohlo) v ostatní dobu. Jak jsem brblal, jak jsem nadával na zbytečnou buzeraci! A na jaře - na jaře jsem už nezhasl.

Také si myslím, že svícení je významným příspěvkem k bezpečnosti provozu a ten argument o zvýšené spotřebě benzinu: Tak to si myslím, že sice nějaká zvýšená spotřeba benzinu bude, ale bude velmi těžko měřitelná. Těch pár Wattů zvýšeného odběru z motoru zcela zanikne v šumu ostatních vlivů (nedokonalá ložiska, nedokonalý styl jízdy, nutnost jet pomalu - i do kopce - mimo optimální pracovní oblast motoru a mnoho dalších). Kdybychom uvažovali nad vlivem podobných maličkostí na spotřebu benzínu, tak bychom museli zahrnout vliv špatně nastavených dveří, přítomnost mouchy a podobné nesmysly.

1 0
možnosti
PJ

Hellmoon

10. 9. 2012 10:33
Hurá hurá hurá

prodáme auta, zastavíme vlaky a budeme chodit pěšky ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.