Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ippokorny

15. 4. 2008 23:15
zpráva z ekomail-konečně pokuty - 15.4.2008

Správy Chráněné krajinné oblasti udělila pokutu 1,8 milionu korun. Dostala ji firma, kterou si najali na navážení sněhu z Jizerských hor do Liberce pořadatelé letošních Světových pohárů v klasickém lyžování. Firma se může proti pokutě odvolat k ministerstvu životního prostředí. Za porušení Zákona o ochraně přírody jí hrozila sankce až dva miliony korun.

0 0
možnosti

Kolombo

19. 2. 2008 15:33
Zakázaná cesta v Jizerkách

Jen bych chtěl vědět, která přesně je to ta zakázaná cesta?

Ze severní strany je opravdu cest pro kola pomálu ale to není jen rozmar, ony tam prostě vhodné nejsou :-(

Jediná slušná spojnice je z Hřebínku do Ferdinandova, všechno ostatní jsou silnice a nebo cesty pro mimořádně otrlé.

0 0
možnosti

Pavel Pokorný

19. 2. 2008 20:15
Re: Zakázaná cesta v Jizerkách

Cesta dolu do Hejnic po levém břehu potoka byla opravdu pro otrlé, podle mapy by to měla být  modrá a označená Malá poutní cesta. Ze začátku vypadala normálně, ale pak začal padák a mě se nechtělo vracet.

Ale dole na ceduli bylo, že všechny cesty jsou zakázané s výjimkou cyklotras, tedy třeba ta betonka dolů ke Kristiánovu, odkud je ta fotka.P.P.

0 0
možnosti

Láďa

16. 2. 2008 15:55
chjo

Vy zijete v bludu ze organy statni spravy jsou tu pro vas, ze maji konat ve verejnem zajmu, maji byt spravedlive a jejich ciny v souladu se zdravym rozumem.

0 0
možnosti

Kirk

16. 2. 2008 13:42
V zásadě souhlas,

až na tu zmínku o případném "nutném" ježdění autem. V praxi je turistika s autem většinou nevýhodná, protože se musíte vracet na stejné místo. Lepší je využít veřejnou dopravu (A ano, je to i šetrnější k přírodě).

0 0
možnosti

Kokeš

16. 2. 2008 13:08
Ono je to tak -

ty náklaďáky a bagry do Jizerek taky nemohou furt - jako ta kola. Tady byla nějaká akce a byl potřeba sníh, pokud Vám to, autore, neuniklo. Taková akce se nekoná každý víkend ani každý měsíc. Kdyby se tento stát řídil pomatenými ekology, tak bychom tady měli žabiček habaděj, ale svítili bychom loučemi - pokud by je ekologové nezakázali, protože je na ně potřeba dřevo, nejezdili po silnicích - protože podle ekologů devastují přírodu a krmili bychom se travou, pokud by ji ovšem ekologové nerezervovali pro nějaká zvířátka. Ochrana přírody je samozřejmě nutná, ale ekofašismus je stejně tak nutné odstranit!

0 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,25
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.