Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SK

Sedřený kůň

5. 9. 2012 19:12
No když se takovéhle nedbalosti

dopustí kdokoliv jiný, třeba řidič pří řízení vozidla, učitelka při hlídání dětí tak dostane flastr.

Jenom právní lemplové to mají zařízené tak že tihle si mohou páchat beztrestně nedbalosti dle libosti.

0 0
možnosti
JR

raz

5. 9. 2012 18:58
Kdyby nebyl případ tak smutný, pobavil mne

při představě, že by nějaký zloděj chycený bez dokladů prohlásil: Jmenuji se JUDr Robert Fico a trvalé bydliště mám:  Námestie slobody 1, 813 70 Bratislava (pro nezasvěcené: Je to sídlo Úřadu vlády SR)

Myslím, že by se naše policie, státní zástupce i soudy snažili  získat relevantní informace o obviněném  daleko intenzivněji. A při tom jde principiálně o to stejné: Jméno, které zadržený řekl při zadržení bylo falešné a že neřekl Fico, tak se nic nezjišťovalo  pro ověření totožnosti zadrženého.! Hrůza mne jímá při pomyšlení, že by to potkalo  mne, nějaký Slovák uvedl při zadržení moje jméno a Slovenská púolicie by jednala stejně amatersky jako naše a to pod dohledem slovenského Státního zástupce. Pane Nejvyšší státní zástupce: Co teď s tím? Alespoň malá omluvička by tomu poškozenému Slovákovi bodla, nemyslíte?

0 0
možnosti
N

NTPT_POTRETI_ZAKAZANY

5. 9. 2012 14:10
SOudce, prokurátor a vyšetřovatel tohoto případu - TEPLAKY

a na bory. a deset let navlékat korále.

1 0
možnosti
J

jarno3

5. 9. 2012 10:17
Kdy skončí?

Až v české kotlině zavládne právo. Až si soudní  mafie  bude plnit všechny své povinnosti, až se zruší jí prolobovaný zákon o fikci doručení, až  soudci budou trestně zodpovědni za svá pochybení. A budou odvolatelní -  pro liknavost nebo třeba právě pro své chyby. Nic z toho však není v zájmu vládnoucí kliky a vlastně ani celé poslanecké sebranky. Takže odpověď je jasná!RvRvRv

4 0
možnosti
BD

Béda47

5. 9. 2012 12:56
Re: Kdy skončí?

máte naprostou pravdu. Jsem v mafiánském soukolí soudů a exekutorů již od roku 2003 a vytrvávám a bojuji. Mám obrovskou sbírku porušení ústavy, zákonů a nařízení. I selský rozum jde stranou při čtení rozsudků a usnesení.

Ale ????? Všichni si vzájemně nahrávají a tváří se, že mají pravdu. A hrozí i sankcemi !!!!

0 0
možnosti