Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DD

No tak stabilitu a klid, kvalitní vedení státu a moudrého (časem zmodralého) parlamentu nám velestrana ODS v bratrské spolupráci s TOP09 již předvedli, kulminace nastala letos v létě. ČSSD má zase stabilně kvalitního pana Sobotku, profesionálního sedače v politice, který jistě všechny oslní opět a opět a zase. :-)

Děkuji, už nechci.

0 0
možnosti
Foto

No, hlavně abychom si časem nepřivodili vládu jedné strany. Z toho by nás nakonec mohla pěkně bolet hlava...

0 0
možnosti
Foto

K65a80r28e36l 45R15a53d64a

11. 10. 2013 21:38

Ty vaše velké strany už nám stabilitu předvedly. Krade se stabilně čím dál víc. Jdete s takovými rozumy volit Kalouska. Ten vám ukáže stabilitu. Daně vám zvýší každého čtvrt roku.Rv

2 0
možnosti
FV

I ty Vaše velké strany nyní slibují změnu. Opět. Ale já jim to už nevěřím a proto budu volit "pidistranu", která mne zatím ještě na rozdíl od těch "megastran" nestihla zklamat.

2 0
možnosti
FS

Já Piráty. Vy asi Svobodné, že, Františku? :-)

1 0
možnosti
ZH

Tak s tím příměrem k USA to teda byla trefa. Sice se tam hádaj jen 2 strany, ale klepe se celej svět co bude dál, a vlastně je nám šumafuk jak to dopadne, hlavně ať tisknou další peníze a o přestávkách varují EU, že moc utrácí.;-D

Pane záleží jací lidé v tom parlamentu sedí, rozumní se vždycky nějak dohodnou, protože se dohodnout musí!! Stávající velkostrany okrádají vlastní lid, tak proč je má lid volit? Aby se opět spolu dohodli a rozkradli to málo co zbylo?

2 0
možnosti
Foto

Žádné změny? Jako aby dnešní praxe rozkrádání státní kasy a majetku pokračovala dál? Ani omylem!

Důchodci se hádají s mladší generací, jestli budou vyšší daně nebo vyšší důchody, přitom za zády jim tečou miliardy na skrytá zahraniční konta pár vyvolených. Jediná šance na nápravu je transparentní stát. Pak mohou být jak vyšší důchody, tak nižší daně.

4 0
možnosti
Foto

* jestli budou nižší daně nebo vyšší důchody,

0 0
možnosti
JSS

Pidistrany

A kolipak má taková "MEGA - dnešní Sobotkova strana - prý kolem 20 000 členů..Tomu říkáte  vítězná strana pro 10,5 mil??  Kulový!

        Ostatní jsou ještě  menší. Takže nemluvte o pidistranách - když vznikají musí být PIDI. Tahle prožraná republika má jedinou šanci být mnohobarevná, kde si půjdou po krku- jinak prolezlé zlodějomorem!!

3 0
možnosti
PJ

P75a24v92e72l 94J64a42n22s94a

11. 10. 2013 15:45

Volit pidistrany je potřeba právě proto, že ty velký strany, který se tu přes 20 let střídaj u koryt, už pokálely všechno co mohly a tudíž se od nich nedá čekat sebemenší snaha to nějak napravit. Takže starý kňoury a bachyně odvést na pomyslná jatka a dát šanci těm ještě nezkorumpovaným, aby konečně propláchly tenhle Augiášův chlív!

6 0
možnosti
KN

K35a80r95e70l 34N31o23v32á36k

11. 10. 2013 15:35

Malý stát, vláda bez autority neobtěžující občany. To by mohlo být důsledek "nestability".

Důsledek stability by mohl být silný, autoritativní stát držící občany pevně pod krkem.

4 0
možnosti
PK

Že by loutka Němcová s agentem 009 a Richelieu Kalouskem méně kašlala na lidi než Rusnok? Těžko to změříte, ale myslím, že to je tak stejné. V každé nejisté době musíte přidat silovým složkám, u nás vojákům víc než policajtům. 

Kanál D-O-L chápu jako Milošův námět k diskusi, osobně si myslím, že to je ekonomická a možná i technická blbost pro 21.století. Ale bratia už také přispěchali s ideou Váh-Odra. A že by se USA vyvíjeli při 2 stranách nějak pozitivně?

0 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,25
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.