Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

adua

5. 6. 2012 19:47
ostuda

Ostuda je vůbec celá naše politická scéna. Není zde pravice ani levice., je to pravolevice nebo naopak levopravice. :-P Vždy se dohodnou ke svému prospěchu. Je to i naše vina. Vždyť mnozí z nich už jsou v několikáté straně např. Kalousek. Stále mu batíme jeho deformy, které zatím jsou k ničemu. [>-] Došla jsem k názoru, že bychom měli začít od začátku, jinak se nepohneme. Novou ústavu, nový volební zákon, pořádnou kontrolu, lzeštíhlení státního aparátu a to lnejdůležitější přímou demokracii. Už pomalu se o ní začíná mluvit. Jinak se naše země z tohoto marasmu nevymaní. Je příliš prolezlá kolrupcemi a mafií. Obě je nutno, jako zhoubný nádor , odstranit pořádným řezem.!!

0 0
možnosti
PP

ippokorny

6. 6. 2012 8:06
Re: ostuda

Ale jistě znáte výrok, že "kapři si rybník nevypustí". Já jsjme spíše názoru něco převzít, tu ústavu, strukturu státního aparátu. Ale dnes mají lidé silnou zbraň, odstěhovat se, žádné komunistické zátarasy a střelba jim v tom nebrání, a podnikatelé to dělají a Kalousek brečí a socialisté sní o novém plotě.

0 0
možnosti
PH

petrph

5. 6. 2012 19:35
to jste na to přišel brzo,

že lze skutečně klidně a kdykoliv zatknout a držet ve vazbě kohokoliv, tedy i poslance. Na to aby byla zaručena práva občanů je potřeba, aby státní instituce byly na sobě nezávislé, a to je pouze deklarováno, ale není dodrženo. Za prvé měly by být na sobě nezávislé parlament a vláda. Což se neděje, parlament svou koaliční většinou volí vládu ze svých koaličních lídrů , čili vůle parlamentu (jeho koaliční provládní většiny) se rovná vůle vlády.Za druhé,, státní správa (úřady, policie) už měla být dávno oddělena od moci vlády - ani to není dodrženo,a vláda prostřednictvím ministrů může dosáhnout kamkoliv, i do řízení policie. Aspoň že ty soudy by měly být nezávislé, tedy, hlavně co se týče rozhodování o jejich platech...:-)

0 0
možnosti
DK

Fonon

5. 6. 2012 18:34
pokornej,

co máš furt s tou ostudou? 6ádná nebyla.

Jestlipak víš, kdo nyní předsedá jaké jsou tamní politické poměry?

Jsi trapnej jak sáňky v létě;-D

0 0
možnosti
PP

ippokorny

5. 6. 2012 19:35
Re: pokornej,

Zkusil jsi, milý Fonon, dát do google třeba "rath prison  member parliament "? Nebo "rath prison membre de la Parlement"? Oni totiž nemají také o čem psát, tak se vrhnou na cokoliv..

0 0
možnosti
L

Leteňák

5. 6. 2012 18:27
Každý prostředek je dobrý...

předně-nevidím rozdíly mezi politiky ať už jsou z kterékoliv strany.Vichni jsou v zásadě stejní, jen se mediálně projevují různě. Jen je mi divné, že když klesaly preference " pravici" v minulých vobách, objevil se Kubice se svou zprávou. Teď klesají zase a objeví se Kubice spolu s poctivým bývalým policajtem. Někteří politici trnuli hrůzou že se ministrem vnitra stane někdo, kdo nepatří do klanu.Tak se zorganizovala nebývalá komedie aby se tato možnost zadupala do země. Zbýval nový policejní prezident ale s tím už se také dohodli, jako s paní Peake.Teď pan Rath-to je také velmi dobře zorganizovaná komedie-pan Rath má prostě smůlu. Takže musíte udržet ministerstvo vnitra, spravedlnosti a Českou televizi tak dlouho, až budou všechny prohřešky současných politiků promlčeny takže kdyby se náhodou našel zase nějaký poctivý policista, bude vše odloženo. V tomto jsou zřejmě všichni politici z jakékoliv strany zajedno.Za to snad ta mezinárodní ostuda stojí ne?

2 0
možnosti
F

fryč

5. 6. 2012 18:15
A

jak se vám líbilo to spící čudo, to není ostuda hodna zmíky?

1 0
možnosti
B

bofums

5. 6. 2012 18:14
Nechápu, komu vadí Paroubek!

Ukazovat na jeho majetek je nesprávné- víte, kolik si musel "nahrabat " v RAJ ? Dnes se jedná o

nejčtenějšího spisovatele v zemi a to taky něco " dá ". S těmi dvěma, kteří se dnes MUDRÁTA

zastávali, bych rád proorával brambory.  Jen nevím, jestli by na ně stačil normální bič a nebo by

se musel vzít bič na hrocha!;-D;-D

0 0
možnosti
RK

romualda

5. 6. 2012 18:07
Jaká ostuda?

Proboha, už si uvědomte, že ostuda byl sám Topolánek - vlastní poslanci mu "zakroutili krkem", protože si dělal úplnou legraci z vlastního programu a z voličů ("ani před volbami jsem vlastnímu programu nevěřil") a také kvůli Dalíkovým metodám - Topolánek řekl, že stojí a padá s Dalíkem, což se potvrdilo. Ukázalo se, že demokracie funguje a vláda už není neodvolatelná, jako před rokem 1989. Topolánek ještě drží další ostudné primáty - nikdo nesestavoval vládu tak dlouho a byl také první od roku 1989, komu byla vyslovena nedůvěra. A ještě - jeho první vládě nebyla vyslovena důvěra, také poprvé od roku 1989.

3 0
možnosti
T

trophop

5. 6. 2012 17:46
A proč

by nemohl být Topolánek svtržen?Jaká ostuda? Ve světě se toho ani nikdo nevšiml!:-P

0 0
možnosti
PP

ippokorny

5. 6. 2012 19:37
Re: A proč

Topolánek předsedal Evropské unii a byl svržen a ani nevím, koho tam místo něho poslali. Opravdu si toho nikdo nevšiml? Ona Evropská unie je takové bezvýznamné malé seskupení, že?

0 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.