Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Některé vývody autora mi přijdou velmi přitažené za vlasy s velmi zjednodušující zkratkou. Ovšem nic není samo sebou a každá příčina má svůj následek a to vždy a všude.

0 0
možnosti
PK

Tak mi přijde, že autor je zastáncem řešením následků než odstraňováním příčin. Pravda, takovýto způsob je mnohem jednodužší, nepřináší však trvalejší výsledek.

0 0
možnosti
JH

Palach asi opravdu nebyl ovce,spíš duševně vyšinutý člověk. Jen nedostatek opravdových osobností vede k jeho "mučednictví".

5 2
možnosti
JK

J86i40r69k72a 51K23l26í43r

16. 1. 2013 19:27

Samozřejmě, že obětní a obětovaný, beránek není ovce.

1 1
možnosti
OT

Jak to bylo s Palachem nevím, ale plně souhlasím s tím, že Češi by měli velké problémy ve chvíli, kdy by se měli bránit. Dokonce jsem přesvědčen, že i ve vyhrocené kritické situaci - velká přírodní katastrofa, by měli nezvládnutelné problémy. Zrušit povinnou vojnu bylo a jsem přesvědčen, že stále je - BLBOST. Nemyslím, že by měla být vojna jak za komoušů, ale taková, aby všichni chlapi pochopili co znamená velení v armádě a uměli používat ruční zbraně. Na to by stačili skoro 1-3 měsíce a jednou za 10 let týden opětovného proškolení a připomenutí.

2 0
možnosti

Zrušení povinné vojny byl vynikající krok. Co vím od kamarádů (já mám naštěstí modrou), tak nikomu nic nedala.

Nevím jak by vojna pomohla v případě velké přirodní katastrofy. Že bychom rozstříleli povodeň? :-). V případě velké přírodní katastrofy nejlépe pomůže profesionální, perfektně vycvičená armáda a spolupracující obyvatelstvo.

Malá profesionální jednotka o sto mužích Vám rozstřílí tisícovku branců s několika drobnými ztrátami. I proto se ustoupilo od velkých jednotek a státy se soustředí na malé, profesionální a někde i efektivní armády.

2 3
možnosti
Foto

je mi jedno co si kdo mysli,sebeupaleni je znakem bezmoci i dusevniho rozpolozeni,ne opakujh NENI to hrdinstvi,co by dal Hitler,Stalin ci jiny podobny rezim za to,aby jeho odpurci misto boje spachali sebevrazdu.

6 1
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,25
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.