Diskuse

Co smí soudce?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Obdržel jsem e-maily a na přání odesílatele, který zde patrně nemá konto, ho kopíruji do diskuze s vynecháním řádkování:

---------------------------------------------

   Dobrý den, panePokorný, nějak stále ignorujete úspěšnostžalobce Ing. Fialy ve Štrasburku!? To znamená, že prošel přes zamítavé a asi išpatné rozhodnutí Ústavního soudu ČR. Proto bych doporučoval méně nekritickéhorespektu k jeho rozsudkům. Ústavní soud nemá vždy pravdu, navíc v případě, kdyse mýlí, jak bohužel nesprávně tvrdí JUDr. Rychetský.  Dělejte si, co uznáte za vhodné.  Souhlasím, abyste moji odpověď proVás dal do diskuze na MfDnes u Vašeho článku. Na K 213 je uvedena taky.  Zdraví  Mičulka

-------------------------------------

   Váženýpane Pokorný,asi máte štěstí, že jste se zatímnepotkal s realitou české justice a násilním justičních pochopů, kdyždokážete publikovat tak nevzdělaný názor. Občanská práva a mezinárodnízávazky Vám asi taky nic neříkají? Vy žijete nyní v Americe? Tak se podřiďtejejím zákonům. V České republice však zatím aspoň navenek platí naše zákony. Když si uděláte čas, přijďte sepodívat v květnu do Brna, jak tam  soudí Láznu,kterého kárně  stíhá samotná předsedkyně Nejvyššího soudu! Chcete ignorovat, kolik zbytečných výdajů skrz eskorty, nezákonná stíhání stályvšechny Láznovy excesy? Vyplacené odškodné za nezákonné vazby jsou jenomkapka. Jestli platíte daně, jde to i z Vašich peněz. 200 mil. za celý rok.   Ing.Fiala má několik osvobozujících rozsudků  a uspěl  s vnucenou pří uESLP ve Štrasburku. Proto se mu Lázna a  justice mstí, protože úspěchstěžovatele se u nich neodpouští a vlastní chyby zá sadně nenapravují.Znovu doporučuji, počkejte sina  obsah a výsledek jednání z Brna, argumenty JUDr. Brožové a Lázny a paklépe pište.Jsem s pozdravem Ing. Aleš Mičulka http://www.unie-otcu.cz Co: sdružení K 213   Unieotců - otcové za práva dětí   Aliancepro děti a rodiče    Spravedlnost dětem

0 0
možnosti
PP

A moje odpověď:

Pokud je mi známo, mámemožnost u soudu podat podnět o poujatosti soudce. Na konci blogu mám otázku, zda je něco jinak? Ano, jsou tu souvislosti, kteréale pořád neopravňují odcházet od soudu. Pořád si myslím, že pokud někdo odejde od soudu i s se svým advokátem a zmařísoudní jednání, že je to velmi špatné, tedy od něho. Když se podíváte na ty senátory,  co podali žalobu pro velezradu naKlause, tak asi také shledali závažné důvody, které jim ale soudci ÚS smetli zestolu. A kdo byl mezi nimi, Wagnerová dříve také předsedkyne NS, tedy podle vástaké autorita.

0 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.