Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Zápalka

21. 9. 2011 17:25
spíše co s člověkem?

Drahý Pavle.

Hlad a žízeň na světě nejsou problémem manželů, kteří mají děti. Jsou problémem nespravedlnosti. Proč je hlad v Africe? Nevím. Ale "civilizované" národy (jako my) jim tam děláme nepořádek, abychom si mohli těžit "svoji ropu" a "svoje suroviny" na mobily a notebooky. O co jde v Lybii?

Lidský člověk nežije sexem jako zvíře, ale spíše láskou, kterou dokáže slíbit a usilovat o její zachování. Co s odpadem -dříve lidskými bytostmi, které povýšily sex na vládnoucí ideologii? Tito si odhlasovali už i rasu, kterou je možné vyvražďovat. Počaté nenarozené děti (každý světově rok likvidace téměř stejného počtu dětí, jako obětí 2.světové války)!

0 0
možnosti
PK

Ccecil

20. 9. 2011 23:04
Tím sušší a vlhčí autore

tím myslíte jako co? Nechci ani domýšlet.

1 0
možnosti
ML

Niktor

21. 9. 2011 1:06
Re: Tím sušší a vlhčí autore

Kupodivu se ale nezdá, že by to rozmnožování v sušších oblastech nějak drhlo ;-D

0 0
možnosti
A

Alka1

20. 9. 2011 22:35
Ode mě karma a souhlas

Tohle je veliký problém a zavinili ho vyspělé státy i prostřednictvím, OSN a UNICEF. Je to dané tím, že naše (vyspělých, či vyspělejších zemí) "pomoc" je jen humanitární, tedy taková, která má být užita v případě nenadálé katasrofy, válečného konfliktu ap. Neměla by tohle formou poskytována pomoc dlouhodobá (což již více než 20 let je). Vyspělé země namísto skutečné pomoci (tj. "naučením" místních opatřit si obživu prací),poskytují stále dokola těmto lidem almužnu.. ti již minimálně dvě generace zvyklí žít z těchto přídělů, jako sem tam hnaní běženci, či loupežné bandy, které "humanitární" pomoc kradou a "prodávají" třeba za sex s dětmi.

 Někdy přemýšlím,kdo stojí za těmito zájmy právě v zemích pomoc poskytující.

 Jako mámě tří dětí je mi líto všech těch podvyživených mrňousů, ale to, co vyspělé země označují jako pomoc právě pro ně pomocí není.. Pokud neumřou jako děti, žádný životní zázrak se konat nebude.. dokud nedostanou příležitost živit se sami a být odpovědní za svůj život.

0 0
možnosti
E

einorean

21. 9. 2011 8:03
Re: Ode mě karma a souhlas

co přesně je ta "vina" vyspělých států podle Vás? to, že ti lidé tam v průběhu generací ztratili jakékoliv základní znalosti zemědělství, které by jim pomohly zajistit si jídlo? nebo to, že ztratili jakékoliv návyky, což vedlo k rozpadu jejich společnosti a občanstkým válkám, genocidám a vzrůstu moci mafiánů?

někteří lidé mluví ještě navíc o přesunu peněz ze zemí třetího světa do těch vyspělých, ale tento jev způsobí maximálně to, že si Afričané nebudou žít v luxusu drahých aut a kožených kabelek... v obdělávání půdy pro vlastní obživu jim to však nijak nebrání a ani to nejsou schopní udělat... některé stát, například Zimbabwe dokonce vyhání jediné zkušené farmáře jenom kvůli tomu, že mají bílou pleť... za to také mohou vyspělé státy?

***

myslím, že i zde se někteří lidé stávají obětmi štvavé propagandy, kterou vedou ti samí lidé, kteří tisíce kilometrů odsud nutí ostatní, aby vzali do rukou samopal místo lopaty...

0 0
možnosti

shaggy3

20. 9. 2011 21:26
Sice je to smutné, ale já bych jim nepomáhal.

Jejich kultura a myšlení jsou vůči nám nepřátelské, a jakoukoli pomoc a soucit považují za slabost.

Je jisté, že ty ženy nejsou nadšené z množství potomků, které nemají šanci uživit, ale vysvětlil někdo jejich samcům, že existuje něco jako přerušovaná soulož? Ale oni mají IQ tykve a asi by to bylo pod jejich úroveň, že?

1 0
možnosti
JR

Preator

21. 9. 2011 9:40
Re: Sice je to smutné, ale já bych jim nepomáhal.

Řešení nezodpovědnosti somálců je kondom napuštěný zevnitř tygří mastí, aby si místní pánové uvědomili, že sex má i následky, které nejsou schopné uživit. Žádná pomoc jim nepřísluší a dotovat nezodpovědné kdekoliv je hodně velký problém do budoucnosti. Včera byla zpráva, že dětem za recitaci dávají střelné zbraně a vychovávají z nich vrahy a teroristy a jen skutečně multikulti blázen může poskytovat jakoukoliv pomoc někomu, kdo mu na oplátku podřízne krk.

0 0
možnosti
KR

Kokodák, rebirth

20. 9. 2011 20:47
já bych somálské problémy přenechal Somálcům...

2 0
možnosti
MP

Martin V2

20. 9. 2011 20:38
Zajímavé

Mají na to se opít a nevědí jak zabránit početí? Ta Vaše argumentace má zlomenou minimálně jednu nohu.

A jinak nechápu, proč bych jim ten problém měl řešit, maximálně bych jim mohl poradit, popřípadě ukázat obrázky, jak se dá početí při sexu zabránit a je to zadarmo.

0 0
možnosti
MK

Martin Kavka

20. 9. 2011 20:27
Mala otazka

Proc me ma zajimat Somalsko, kdyz u nas take resime problemy? A dalsi, jsem zodpovedny za svou rodinu a ne cely svet. Somalsko je islamska zeme, tak nemluvte o kondomech, to by musel naridit, v rozporu s islamskym ucenim imam. Proste dalsi trapny clanek

0 0
možnosti
ML

Niktor

20. 9. 2011 20:41
Re: Mala otazka

Je zajímavé, že íránští ajatolláhové tu antikoncepci opravdu nařídili (resp. doporučili) a dokonce ty kondomy v Íránu vyrábí státní podniky ;-D

Islámské učení ostatně plánované rodičovství nijak explicitně nezakazuje (pokud chcete tvrdit opak, pak prosím citujte Korán či sunnu)

0 0
možnosti
F

FiS95

20. 9. 2011 20:16
Nepotřebují antikoncepci.

Jistě všichni víme jak (kam) provozovat sex aniž by hrozilo otěhotnění.

0 0
možnosti
HDTL

Henri de Tolouse Latrin

20. 9. 2011 20:09
A kde vzal ten opilý "partner" na chlast,

když nemá na ochranu?8-o

1 0
možnosti
MK

Martin Kavka

20. 9. 2011 20:37
Re: A kde vzal ten opilý

Z humanitarni pomoci?

0 0
možnosti

Johny_S

20. 9. 2011 19:52
Já bych řešení viděl.

Proč bychom na Somálce měli přispívat my, když pak proti nám budou stejně bojovat? Proč jim raději nepřispívá bohatá Saúdská Arábie, která má tolik peněz, že financuje výstavbu mešit po celé Evropě? Takto by mohla krásně dokázat, jak je islám solidární a mírumilovné náboženství...

4 0
možnosti
MT

jozko skocdopole

20. 9. 2011 20:09
Re: Já bych řešení viděl.

R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,25
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.