Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J88a48n 93N75o90v87á75k

28. 3. 2013 6:28

V tomto ohledu je mi mnohem sympatičtější americký přístup: "Řekni mi jak to udělat, aby to šlo."

0 0
možnosti
Foto

"všimněte si, že útoky většinou nepřicházejí z "civilizovaných" zemí, kde funguje police a soudy" ... nějaký důkaz na podporu tohoto tvrzení v blogu? :)

1 1
možnosti
PP

Podle médií to přichází ze zemí uvedených v blogu, teddy vymahatelnost práva na například africké zmi je minimální.

1 0
možnosti
MM

Malé děti v období vzdoru a testování hranic mají takovou taktiku: když se jim něco nechce dělat (oblékat, svlékat, uklidit, co ve vzteku rozházely apod....), začnou vřískat, že to nejde. A  maminka, babička, vychovatelka ve školce to radši udělá za ně, protože to vřískání a případně tlučení hlavou o zem nemůžou snést a hlavně proto, že se vždycky najde někdo "chytrý", kdo jim dá ochotně a zřetelně najevo, že svoje (svěřené) dítě nezvládají. A tak si dětičky nesou do života vzkaz, že stačí dost důrazně křičet "Nejde to", a "někdo" to vždycky udělá za ně. Neuvěřitelné je, že jim na to v dospělosti skáče i dost velká množina šéfů. Ti pak, než aby šli do konfliktu, vezmou úkol, který "nejde" a hodí to na stůl někomu, kdo měl důslednou maminku a tato taktika mu v dětství neprocházela. A ani je nenapadne, že to není správné řešení. Úkol splněn, tak co? Oni si přece nenechají drbat hlavu za to, že nezvládají svoje podřízené, ne? A takhle se to bohužel táhne až do nejvyšších pater. Tak se pak nedivte. Mimochodem, počítače mě živí už pěkně dlouho, takže taky vím, že to jde.

0 0
možnosti
PP

děkuji za příspěvěk.

0 0
možnosti
Foto

No teda píšete, že děláte desítky let do počítačů a pak napíšete tohle. Jediná obrana proti DDOS je posílení konektivity, což je samozřejmě hodně drahé a tak je ekonomičtější to těch pár hodin ustát. Odkud jdou požadavky, není vůbec podstatné. A vytažení kabelu samozřejmě nic neřeší, díky principu fungování internetu. Routers si najdou cestu přes nevytažený kabel. Takže jo, ono to jde, ale řešení je tak drahé, že to vlastně nejde.

2 0
možnosti