Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

ippokorny

1. 6. 2009 17:27
Bylo nalezeno i jedno černé auto,

podle svědectví měly láhve vyletět z černého auta, posádka s činem neměla nic společného. Takže máme další záhadu, kam se ztratilo záhadné černé auto.

Vyhořel další dům. Policie se stále k ničemu nevyjadřuje. Bojím se jejího vyjádření. P.P.

0 0
možnosti
PP

ippokorny

23. 4. 2009 14:51
Pokračování 23.4.2009

Policie potvrdila nalezení lahví, které dům zapálili.

Otec holčičky byl správně propuštěn z vězení, aby pomohl rodině vyřešit situaci. Zároveň byl v dnešní MF Dnes názor, že když je stát neochránil před napadením, měl by to započíst proti tomu trestu vězení. Ano, otec byl správně podmíněčně propuštěn a sociálka má konečně začít rodinu řešit a také to, zda bylo po rodinu přínosem propuštění otce a zda řeší nastalou situaci. P.P.

0 0
možnosti
PP

ippokorny

21. 4. 2009 18:15
Další upřesnění případu-stále čekáme

Jeden z poškozených, asi otec holčičky, je již ve vězeňské nemocnici, neboť se vyhýbal nástupu trestu. Co tedy dělala místní policie a místní sociálka? Myslím si, že je možné legitimovat někoho, kdo nelegálně obývá nějaký dům, a zjistit problém. Podle teletextu ČT1 policie sice otce umístila do vězeňské nemocnice, ale nevyslechla ho. Já bych řekl, že výslech by policii mohl pomoci v pátrání. Ale asi správné řešení vyžádá čas, jenže ten pak bude třeba chybět. Máme přísloví, "Kdo rychle dává, 2× dává". Ano, ale i máme přísloví "Práce kvapná, málo platná". Kašlat na přísloví. P.P. 

0 0
možnosti
DM

G4Danny

21. 4. 2009 14:32
NE rychle; SPRAVNE RESENI

!

0 0
možnosti
PP

ippokorny

21. 4. 2009 18:03
Re: NE rychle; SPRAVNE RESENI

Některé věci by měly být samozřejné, tedy že jiné řešení než správné nám policie nesmí sdělit. Ale ano, rychle a samozřejmě správně. P.P.

0 0
možnosti
LJ

eloper

21. 4. 2009 14:07
Smutná eskalace cigánského problému.

Ne rasového, ale cigánského. Přeju malé Natálce, aby přežila. Už takhle by se mohla stát ikonou česko-cigánského sociálního problému. My, Češi, už jsme pro Cigány udělali hodně, na další diskuzi by bylo, jestli naše aktivita byla nějak úspěšná. Teď je ale i čas, aby se i Cigáni zamysleli nad svým chováním vůči majoritní společnosti. Jestli už to s tou jejich vyčůraností, a celkově asociálním chováním, nepřehnali. Cigánský problém s asimilací eskaloval až k Natálce, holčičce, která si tohle rozhodně nezaslouží. Není na čase začít znovu, tentokráte bez peněz, ale s vlastní vůlí?

0 0
možnosti
JM

YaTaky

21. 4. 2009 10:41
Bydlim nedaleko od nich ve Vitkove.

Ono je to "trochu" jinak s tim rasismem. Bila mlcici a slusna vestina je utlacovana, okradana a napadana ciganskou /zatim/ mensinou. Nemam problem s Vietnamci, kteri zde ziji take, ale mam  problemy s cigany, kteri kradou v mem obchode, rvou po nocich, moci na ulicich, nahaneji male deti, delaji proste bordel a vybydluji kdysi jiste krasne mesto, kde zili v roce 1945 z 98% Nemci. Ted je to hruza. Ti by zpatky nechteli . Je to dusledek komunisticke politiky byvaleho predsedy MNV soudruha Piskovskeho, ktery sem natahal cigany ze Slovenska na praci. Tenkrat obcas jeste delali - museli. Ale ted jen zneuzivaji soc. system hloupeho statu a smesi se nam do oci. Polehavaji pres den na namesti a pak do noci rvou a opijeji se. Mladi odsud odchazeji a i ja uvazuji o emigraci do slusneho prostredi. Meli by,ale odejit Ti, kteri tady delaji neporadky. A to nejlepe do sve pravlasti - do Indie.

0 0
možnosti
JD

gagaryn

21. 4. 2009 7:54
***

Včera bylo zajímavé porovnat televizní noviny na ČT-1 a Nova. Čt uvedla uzavření vody na pravou míru na Nově zdrcený reportér vykřikoval o uzavření vody. Na čt zase reportérka zpovídala policii jako že jde o rasový útok, na konci dodala údajně.:-© obojí bylo silně manipulativní s objektivitou a nezávislostí to nemělo nic společného.

0 0
možnosti
PP

ippokorny

21. 4. 2009 7:30
MF Dnes 21.dubna 2009

Policie potvrdila jednoznačně, že dům byl zapálen hořícími láhvemi. Další poškozená, paní Vlasta Malá, tvrdí, že do domu byly vhozeny 4 láhve. V tom začíná být shoda. Opravdu si pak nedovedu představit, co je to za lidi, co házejí po malých dětech zápalné láhve, a doufám, že policie je izoluje od naší společnosti..

Co je ale pro poškozené problém, že se potvrzuje, že v domě nebydleli legálně. Pokud tedy starostovi nevadí, že se někdo obývá dům v jeho obci nelegálně a dokonce s dětmi, tak to je vážný problém a to jsou ty příčiny, které vedou k takovým hrůzným výsledkům. Pokud je naproti domu léčebna, tak asi jde o zdravější krajinu a tím by mohlo jít někomu o demolici domu a pozemek.

V MF Dnes tento týden byl článek, že v španělském Madridu neznají neplatiče. Pokud někdo měsíc nezaplatí nájem, vystartuje sociálka a okamžitě to řeší, žádná prodleva. Zde ve Vítkově jednoznačně selhalo vedení obce, kde sakra byla sociálka, která měla ty rodiny řešit.

P.P: 

0 0
možnosti
MV

Martin V

21. 4. 2009 7:51
Re: MF Dnes 21.dubna 2009

Neplatiče řeší sociálka? Jak?

0 0
možnosti
PM

pm22

20. 4. 2009 22:44
Jeste neco tisku

Proc zvelicujete a proc se chytate kazde udalosti a delate z ni senzaci ? Trocha studu by vam nevadilo.

0 0
možnosti
PM

pm22

20. 4. 2009 22:40
At to policie poradne vysetri.

Mam pocit, ze to bylo vse na objednavku.

Na nejaky hmatatelny argument ceka v Kanade 480 cikanu co chteji dostat statut uprchlik. Jde totiz o to, zda ano a bude podpora, ci pomazou zpatky domu.

Cikani-Romove jsou dobre vedeni k dosazni jejich cile. Radi jim kapacity jako na pr. Judr Klarka Samkova-Vesela.

0 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.