Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J74a66n 65R78á67ž

18. 8. 2013 12:58

Velmi milý článek!

S názorem na "vůně" v našich čajovnách souhlasím. Také kvůli nim do čajoven nechodím. Vůbec nechápu, proč musí (skoro) všechny české čajovny navazovat iluzi orientu obrovskou koncentrací vůní(?) exotických tyčinek,. V tomto odéru se přece čaj, s jeho nádhernou vůní, vychutnat nedá!

0 0
možnosti
Foto

Milé.

Tou poslední větou "Určitě si tu čajovnu někdy vyzkoušejte." jste mi připomněl, jak kdysi Horníček vykládal, že po jednom interview na Filmovém festivalu v Karlových Varech obdržel od mexického producenta vizitku se slovy: "Kdykoli přijedete do Mexika, jste mým hostem!" A Horníček k tomu dodával ležérně: "Takže od té doby vím, že KDYKOLI přijedu do Mexika..." a mnohonásobně se vždy odmlčel za upřímného smích a potlesku přítomných diváků.

Takže, kdykoli přijedete na Mauritius, tu čajovnu si určitě někdy vyzkoušejte. ;-);-D

0 0
možnosti
PP

Horníček to říkal za komunistů, dnes by diváci jeho "zabalený" vtip nepochopili, neboť dnes není problém ani to Mexiko, není to krásné? Přesto stále někteří lidé volají po komunistech a ostnatém drátu na hranici. Mimochodem, bydleli jsme v penziónu u Švýcara, asi mu ve Švýcarsku chybělo moře.

0 0
možnosti
KC

Něco trochu jiného, díky!

0 0
možnosti