Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J49a81r31a 65R13a68n63k

4. 1. 2015 22:57

Iranian woman hanged for killing 'man who tried ... - Daily Mail

http://www.dailymail.co.uk/.../Iranian-woman-sentenced-death-killing-man-claim...

Oct 24, 2014 - The Iranian woman executed for killing a man she said was trying to ... In her last will and testament, the young woman said that she did not

0 0
možnosti
PP

Pozor pozor! 8-oMigraine Headache!8-o  Migraine Headache!8-o  Migraine Headache!8-o

Severe Weather Alerts - Vancouver, British Columbia

Rainfall Warning

Rainfall Warning in effect until Monday, 7:11 AM PST. Source: Environment Canada

RAIN, AT TIMES HEAVY, CONTINUES.

RAIN, AT TIMES HEAVY, CONTINUES TONIGHT AS WARM AIR HAS MOVED INTO THE AREA, MITIGATING THE THREAT OF ACCUMULATING SNOW. 10 TO 20 MM OF RAIN HAS FALLEN SO FAR AND AN ADDITIONAL 30 TO 40 MM OF RAIN IS EXPECTED BY MONDAY MORNING. RAIN WILL CONTINUE ON MONDAY BUT SIGNIFICANT RAINFALL AMOUNTS ARE NOT EXPECTED.

0 0
možnosti
JR

J16a57r41a 22R59a11n93k

4. 1. 2015 22:54

Fantasticky, ulice plne mladych lidi, temer se neda prejit, takhle uz zde psal Hassan o Sudanu. Proc jeste stale prchaji, proc se snazi i za ztratu zivota emigrovat, mate na to sve ruske vysvetleni?

0 0
možnosti
PP

Nespadla jste, v tom neustálém dešti, na hlavičku?! 

Jak Arménie, tak Turecko i další země, jsou plné Íránců, kteří si na pár hodin "odskočili" vyhodit z kopýtka: zchlastat se alkoholem, zdrogovat se, "užít" si koncertu íránských exilových satanistických kapel. 

Po pár hodinách či desítkách hodin se velice rádi vracejí zpět do Íránu.

Proč asi?!

Proč by "měli emigrovat za cenu ZTRÁTY ŽIVOTA"?! 

To mi hlava fakt nebere...

Btw: Will it rain today? ;-):-P;-D

0 0
možnosti
LS

Jenom nám p. Petkove ještě vysvětlete proč všichni muslimové i včetně Iránců tak masově imigrují do Evropy:-/? Když to tam tak vše skvěle funguje a skvěl se žije? Vy a pí. Maruškinová jste fakt pěkní  dárečci.

3 0
možnosti
MR

vy snad nejste skutecna postava ;-D

3 0
možnosti
PP

nikoliv, jsem Petr Kellner

0 0
možnosti
JR

J54a71r83a 70R20a48n10k

3. 1. 2015 0:34

Shirin Ebadi - Wikipedia, the free encyclopedia

en.wikipedia.org/wiki/Shirin_Ebadi

Jsi hrozne humorny, ale koukni na Shirin, mozna, ze to pomuze i pres tu ruske zabrany;-)

0 0
možnosti
JF(

Mají štěstí, mají ropu. Jinak zde o všem rozhodují následníci Chomejního, všechno je dáno Koránem, snad i komunizmus byl lidumilnější. Ale alespoň to posouvá medicínu dál: http://www.reflex.cz/clanek/komentare/59875/cyril-hoschl-politika-skodi-zdravi.html!

1 0
možnosti
PP

Hahaha, Hőschl dostal zadani od soukmenovcu z Israelske ambasady, tak zamaval jen JEDNOU PULKOU STUDIE. Jedine, co potvrzuje je vliv vitaminu D. Od vitezstvi Islamske revoluce take rostla zivotni uroven Íránek, vybavení lepšími skly aut a budov. Navic predisposice Irancu k MS vypada i geneticky podminena. Studie konci resersi Iranskeho vedce, zijiciho nyni v Kalifornii:  Iranian researcher Amir-Hadi Maghzi is cautious . Maghzi, who at age 26 has published more than 40 studies on MS and is now a postdoctoral fellow at the University of California San Francisco, believes that clothing may be just one of many factors acting in combination with a genetic predisposition among Iranians. Increased sunscreen use, as well as a move toward apartment living and better hygiene, might also contribute, he says.

Maghzi agrees that Iranians should take vitamin D supplements. He does. After getting his own blood tested, he discovered that despite moving to California for his fellowship, he doesn’t have enough D.

To uz by ale Höschlovi strhli jeho "velici" nemalo jidasskych shekelim, kdyby ferove studii interpretoval a popsal. Jak selektivni a jak tradicni :-( Jiz nekolik tisic let :D Podle ovoce jejich, poznate je!

0 2
možnosti
KM

Za komunistu byl skvely poradek a nizka kriminalita. Za protektoratu to v tomto smeru bylo jeste lepsi. Zamerte se, autore, na spojeni: "v tomto smeru". :-* :-P ;-)

6 0
možnosti
KM

Za komunistu byl skvely poradek a nizka kriminalita. Za protektoratu to v tomto smeru bylo jeste lepsi. Zamerte se, autore, na spojeni: "v tomto smeru". :-* :-P ;-)

4 0
možnosti
PP

Podle průzkumu CVVM z května 2013 se 62 % občanů ČR vyslovilo pro existenci trestu smrti, proti je 32 %. 

I v předchozích průzkumech se podíl zastánců trestu smrti v Česku pohyboval kolem 60 %. 

Jak jste na tom Vy, komentatorko?

0 2
možnosti
JM

Podle OSN bylo v roce 2013 popraveno v zemi (Írán) 500 lidí, z toho 57 veřejně.

6 0
možnosti