Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J86a87r30a 24R94a89n22k

4. 1. 2015 21:31

Dnes bude ruska ambasada spokojena;-D

1 0
možnosti
PP

Á moje ostrovní láska tu! Prsi, ci neprsi?

0 0
možnosti
JL
Foto

Pane Petkove, přečetla jsem si zrovna Váš první článek - prima. I nějaké diskuze - já na Vašem místě bych ale s trolly příliš nekomunikovala = neživila bych je. Vůbec - hádat se na internetových diskuzích je jako běžet závod s retardovanými, a i vítěz je jen nejlepší z retardů. Také proto nechci chodit k autorům, s jejichž články nesouhlasím. Ale já jsem jen diskutér. Vy blogeři to máte těžší. Tak hezký večer.

0 2
možnosti
Foto

Troll je u Vás asi každý, kdo bezvýhradně s autorem nesouhlasí a neobdivuje jej, že? :-P

1 0
možnosti
Foto

Aha, proto to Vaše zoufalé obhajování bolševických lží Cvalína a dalších komunistických pisálků zde na blozích ..... už tomu rozumím.

Tvrdil jste o mě, že jsem hloupý a nevzdělaný a dokonce nevzdělatelný, ale tento blog u Vás odhaluje i jiné věci, než jen argumentační nedostačivost, s níž své oponenty napadáte - ukazuje i to, že se snažíte glorifikovat jako úžasnou dobu období, které je označeno pojmem zločinné, snažíte se glorifikovat osobu Gustáva Husáka, který je plně spoluzodpovědný za smrt tisíců svých spoluobčanů při komunistickém teroru a nic na této jeho spoluzodpovědnosti nemění ani fakt, že i on sám byl v 50-tých letech obětován, protože to byl právě Gustáv Husák, který v tzv. Sboru poverenikov nerespektoval výsledky voleb na Slovensku, kde komunisté prohráli, a intrikami a výhružkami silou prosazoval plány komunistů na ovládnutí země a nastolení jejich diktatury stalinistického střihu. A byl to také i Gustáv Husák, který legitimizoval přepadení Československa vojsky zemí varšavské smlouvy a okupaci naší země těmito vojsky, která též má za následek desítky mrtvých (zavražděných) a tisíce zničených lidských životů .....

1 0
možnosti
PP

Upozornoval jsem Vas, ze po Vasem minulem extempore, nejste jiz pro mne partnerem do diskuse. 

Dekuji za pochopeni a za Vasi nectenou navstevu :-)

0 2
možnosti
Foto

R^  Malého lorda jsem nečetla, ale musel to být chytrý, přemýšlivý chlapec! Proč někteří lidé nemají rádi na druhých upřímnost a přirozenost? Proč lpí na neměnnosti? Protože se bojí o svoje letité výhody, o svůj majetek. Přirozenost nahrazují lží a falší, skrytými mnohdy za hezkými frázemi. Proto Zeman nebude u takových nikdy oblíben.

2 3
možnosti
Foto

Ale na těchto diskuzích, pane autore, jsou jen malé ryby, které opravdu nestojí, jak správně píšete, o nějaké trhání žil. Ty velké by se s něčím takovým jako diskutovat zde nezabývali. Hezký nedělní den.

2 3
možnosti
MS

To myslíte opravdu vážně, že v novoročních projevech Husáka byla  p r a v d a ? Vždyť to byl nejvyšší šéf strany, která obelhávala lid  s u p e r l ž í  o bratrské pomoci vojsk Varšavské smlouvy v roce 1968. Rv:-/

5 3
možnosti
PP

Bratrská pomoc přece o min. 20 let oddálila advokátní exekutorské velkotovárny, zastavárny, zpoplatněné transfuzní stanice, nekonečné humanitární bombardování, analogy potravin, GMO, 100 x drazsi godu, korupfi, narkomanii, prostituci, pornografii - systém, kde člověk člověku je  V L K E M . 

V čem dr. Husák lhal?8-o

2 6
možnosti
Foto

no, jestli vám tenkrát stačily ke štěstí Brávíčka a katalogy Neckermana, tak na tom asi dnes nejste o mnoho lépe.

6 4
možnosti
PP

Co Vas nema ;-D 

Ale tech krasnych holek, co chtelo mit stejne odvazny fotky jako ty modelky v Bravickach. A staly fronty! Jak na Bravicka, tak na Neckermanny, tak na foceni v neglize, i bez...

Vam v zivote synergie asi moc nevychazi... :-PA drete jen pro penize. Jinak byste takovou trollovinu nebyl schopen nikdy vypustit z pusy :-/

3 5
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1765x
Pozemšťan planety Země, bedlivě dodržující (jak jen to jde) starou biblickou moudrost: "To, co vchází do úst, přijde do břicha a jde do hnoje. To však, co z úst vychází, jde ze srdce, a to člověka znesvěcuje. Neboť ze srdce vycházejí špatné myšlenky, vraždy, cizoložství, smilství, loupeže, křivá svědectví, urážky..."

Seznam rubrik