Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J43a84r81a 46R35a91n61k

20. 8. 2014 20:07

Zajimalo by mne, podle jake statistiky existuje 80% lidi, kteri sice cinkali klici, ale nejsou spokojeni? I zde na blozich z diskusi (krome toho jezdim kazdy rok do CR a mluvim s kamarady), vidim, ze je to 50/50:-/, chtel byste zit jako ve Svycarsku? Tak pro to neco delejte:-(

1 1
možnosti
MS

Tak jestli si někdo v listopadu 1989 myslel, že si klíči vyzvoní marku za 3.50, odchod do důchodu v 50 letech a penzi ve výši posledního platu, tak to byl skutečně idiot. ;-D

4 1
možnosti
PB

..... mňo, někerý si vyzvonili docela slušnej vegáč bez marky za třipade a bez pořádnýho arbaitu, kterej neviděli už dobrejch 25 let .... a penze?,- tak to je to poslední čím se zabývaj. Tak jim se to přání  splnilo, enem mi to nějak neštimuje s tema idiotama, takhle by se o sebe idiot nepostaral. Možná měli dostat hned zpočátku těma klíčema pořádně přes držku a všecko bylo trochaj ináč !

0 0
možnosti
AS

A67d94a91m 10S27t81a10v14a

20. 8. 2014 18:24

"...tak nějak nedomysleli důsledky svého počínání...":Za všecko může ten nejvyšší ouřada EU pro rozšiřování komunista Štefan Füle. Buď je tak nekompetentní ve své práci a nebo typicky bolševicky oportunní, že nebyl s to vypracovat Komisi EU reálnou analýzu poměrů na Ukrajině a doporučil smlouvu o tom přidružení, či jak tomu říkají. Každému prostě uvažujícímu bylo jasné, že Ukrajina na to není připravena!  jen papaláši z EU a něco málo poplatnými médii zpitomělé veřejnosti si mysleli opak. A vypadá to, že je jim úplně lhostejné, jaké hrůzy se dějí na Ukrajině a jen do omrzení melou cosi o Krymu, kde vše proběhlo v klidu, a kdyby nebylo toho ukrajinského teroru v Oděse, tak i bez jediné oběti na životě. A o to jde! Tak co si tu ti terorfilové neustále vymýšlejí za nesmysly. To mají doopravdy vztek, že to znovu připojení Krymu k Rusku, kdy ho jen bolševická zvůle od té země odtrhla, proběhlo v  takovém klidu a míru a přáli by si, aby i tam probíhalo to krveprolití jak na východě země? To nemají dost na rozpadu Jugoslávie a všech důsledků?

2 1
možnosti
MM

Netrefil, netrefil. Hlavní aktér šílenství Ukrajiny je slizký skřet Putin. A zkuste mi to vyvrátit. Kdo znevažuje hranice cizích států. Kdo ukradl kus Ukrajiny. Kdo řídí takzvanou domobranu? Kdo zbraněmi zásobuje teroristy? Kdo chce urvat další kus Ukrajiny? Že by EU, USA, Japonsko, Kanada, Vatikán, Indie, Čína, Dubajské emiráty, celý západní svět?

7 6
možnosti
PB

.....ešivá Vatikán, to fakt nevím, ale mezi Eskymákama se něco šušká a vůůůbec mic Vám nevyvracím, to enem aby v tem bylo trocha víc jasno !

4 0
možnosti
ZH

Píšete o užitečných idiotech, tak já Vám napíšu něco o těch neužitečných. To jsou ti, co buď mají superkrátkou paměť, nebo ti co začnou věci sledovat až v momentu, kdy se na náměstí střílí. Kdo události jen trošku pravidelně sledoval, tak ví, že Janukovič (rus) byl většinou  ukrajinců zvolen, protože mezi jiným slíbil přiblížení země k EU. Na podzim byla smlouva o přidružení připravena k podpisu. Pera nabroušena a Klaus daleko. Jenže se ozval taťka Putin a nabídl svoji Euroasijskou celní unii. Janukovič začal hrát na obě strany, protože státní kasa byla totálně vykradená a hrozil krach. Lidi vyšli na Majdan, Do Kyjeva jezdili emisaři z EU, Janukovič jezdil do Moskvy. Jelikož EU žádný peníze nenabídla, tak se přiklonil k Moskvě.

Putin totiž nabídl 10 miliard doláčů. Naprosto nechápu, kam chodíte (nejste sám) na moudrosti typu "myslím především EU s tlakem na asociační dohodu která nic pro Ukrajinu nepřinášela" Nikdo nemusel tlačit, stačilo nabídnout těch 10 miliard. Jenže právě o tom to je, dohoda o přidružení nabízí férovější obchodní podmínky a odbourání cel, výměnou za protikorupčí zákony a změny v justici vůbec, žádný velký prachy. Neužiteční idioti, tohle nechtějí vidět, nehodí se jim to do krámu. Užiteční jsou jen Putinovi, jenže pokuď se sem nedostaví osobně, tak jim ani nepoděkuje..:-/

5 4
možnosti
MP

Janukovič nepodepsal, protože smlouva byla velmi nevýhodná. Povolovala import z EU na Ukrajinu, ale zakazovala export z Ukrajiny do EU. Proto nepodepsal, byl by hlupák. Zničil by tak veškeré své obchody a podnikání a zvýšila by se tam nezaměstnanost. Nevíte-li o této skutečnosti, všeobecně a dávno známé...pěkný den.

3 2
možnosti
MP

Není vyloučeno, že za dvacet let budeme zvonit klíči znova. Až lidem dojde, že už dávno nejsme demokratický a svobodný stát.[>-]

2 5
možnosti
Foto

nebudeme, to už bude všechno na čipy.

Všechno se totiž mění, kapišto???

4 1
možnosti
PS

P44e92t56r 74S51k59á85l21a

20. 8. 2014 12:53

Jistou míru zklamání zažívá možná i vyšší procento obyvatel. Nikdo jsme si neuměl představit, co konkrétně nás čeká a  naše obecné představy byly nepochybně nadnesené. To ale neznamená, že je 80% obyvatel nespokojených. Pokud vím, tak míra naší spokojenosti s životní úrovní se pohybuje okolo evropského průměru a já osobně ve svém okolí neznám nikoho, kdo by zvonění klíčema litoval anebo se považoval za "užitečného idiota" proto, že pád minulého režimu uvítal.

8 0
možnosti
PP

P92a26v23e80l 52P91a87v56e78l

20. 8. 2014 13:41

Taky jsem nepsal o 80% nespokojených, jak jste správně pochopil, jen o nenaplněných předstvách. Díky za ty dary, že u nás to šlo s rozdělením státu pohodovou cestou.

0 1
možnosti
OK

Zvonění klíči pro blahobyt a spravedlnost? Je otázka kdo pro co zvonil, nicméně dle skandování to vypadalo, že tehdy lidé zvonili pro konec komunistického režimu a pro nastolení svobody. 

Bohužel svoboda nám nastavila zrcadlo a pohled do něj není lichotivý. Mohou za to snad pouze ti, kteří jsou u moci výkonné, zákonodárné a soudní na všech jejích úrovních? Nebo je to spíše problém společnosti, z níž tito lidé na příslušné pozice přicházejí?

11 0
možnosti
Foto

tohle nesmíte říkat, protože vždycky za všechno mohou pouze ONI, MY ne.

5 1
možnosti
Foto

Když už nemůžete potlačit nutkání něco napsat, pište za sebe. Neohánějte se tím co si většina myslí či nemyslí, kolik procent s vámi souhlasí nebo nesouhlasí. O tom totiž víte prdlajs....Jinak to nechci hodnotit, je to pod úrovní myslícího člověka....:-/

10 8
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 990x
Člověk, který raději poslouchá, než mluví.

Seznam rubrik