Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dokud bude ČT takzvaně veřejnoprávní (tedy ovládaná politickým estabilishmentem a nátlakovými skupinami). budou se tyhle věci dít. Tak to je.

4 0
možnosti
PM

Přesně. Souhlas.

A dokud RRTV "dohlížející" nad ČT bude volena politiky, tak se nic nezmění.

Btw. moje podání RRTV zamítla s tím, že prý adresa podatelna@rrtv.cz NESLOUŽÍ k podávání stížností - přitom to sami na svých stránkách píšou..

3 0
možnosti
SB

Ty věčné nářky nad neregulérností voleb pouštím jedním uchem tam a druhým ven. Předvolební televizní vysílání není matematika, kde dvě a dvě jsou čtyři a nelze to nijak zpochybnit. Ale v posuzování předvolebního vysílání bude vždy možné několik pohledů na věc. Už Sládek, když se v roce 1990 nedostal do prvního svobodně zvoleného parlamentu, tvrdil, že to bylo tím, že Československá televize republikány diskriminovala. Prostě je to nesmysl. A to jsem volil Stranu svobodných občanů, takže bych měl po této stránce důvod si stěžovat, ale v nějakém televizním vysílání tyhle výsledky nespočívaly.

1 4
možnosti
PM

Já si nijak nestěžuji na to, zda má oblíbená strana byla poškozena přistupem ČT. Já si pouze stěžuji na to, že ČT je zjevně nevyvážená a neobjektivní, a že tím porušuje zákon dle kterého vznikla.

3 0
možnosti

Zdravím, s tím (ne)zvaním do telvizních debat s vámi samozřejmě souhlasím. Tím by se měla rada vážně zabývat. Obrázek s SPOZ je jasná chyba, protože grafika se holt dělala před volbama - ale je to jen diletantismus, ne úmysl. Ovšem, to že se hovořilo víc o SPOZu a i tam měl ČT štáb, je podle mého logické. Výsledek Zemanovců byl jedním z klíčových taháků voleb a zároveň tím zřejmě nejpozitivnějším momentem. Je mi líto, že se piráti nemohou více prezentovat, ale tohle je dle mého soudu zbytečné a působí to spíše jako kyselé hrozny...

0 0
možnosti
JD

TV rozhodně neomlouvám, také mě rozčiluje, že některé strany programově opomíjí. Ale jak byste si tu debatu představoval? všech 30 stran najednou, nebo první a druhá liga na střídačku, nebo před každou debatou ty strany vylosovat?

0 0
možnosti