Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No jo, vždyť už to mají v názvu Shit Brno...

0 1
možnosti
KS

Chodím po Praze a tady jsem taky nic konkrétního neviděl. To je samé prostě to zařídíme, uklidíme, postaráme. Ale co, kde, jak a za kolik? Kde nic není, ani smrt nebere.

1 0
možnosti

Takže doporučujete volit socany v přijatelnějším hávu.

Navíc, tahle kritika je docela prázdná. To Vám řekne každý, kdo si přečetl něco málo o marketingu. Možná by to chtělo začít něco dělat a přestat kritizovat.

0 1
možnosti
PM

"Možná by to chtělo začít něco dělat a přestat kritizovat." - třeba kandidovat na magistrát sám? Nebo být ve straně která není populistická a slibuje hlavně věci které si sama ozkoušela nejprve na sobě?

Oboje splňuju, a vy?

0 0
možnosti
OP

Brňané, zkuste ty Piráty, třeba se alespoň něco zlepší, zhoršit už totiž není co. S těmi zavedenými stranami bych v Brně vůbec nekalkulovala, to jsou protřelí bafuňáři. Přeji šťastnou ruku

1 1
možnosti
Foto

Pane autore, je fakt, že vaši Piráti mají svůj program již v názvu, takže více psát nemusí. Ale loupení také není něco zrovna bohulibého :-)

2 2
možnosti
PM

Pane Valento, jak prosím souvisí váš příspěvek s mým článkem?

P.S.: je vidět že se v Pirátech vyznáte, když prezentuejte tak zkratkovité a nepravdivé úvahy..:-P

0 0
možnosti
Foto

Podle vás má na bilboard někdo napsat celý volební program-nebo jak byste si politickou reklamu představoval vy?

0 0
možnosti
PM

Celý program rozhodně nutný není, ale aspoň jedno dvě témata. Např. lidovci lákají na více školek, Žít Brno na otevřenou radnici apod. Stačí jedno téma, jedna věta co chci prosadit. Ne trapné "zvolte nás". nebo kryptické "jsme všehoschopní".

0 1
možnosti
MV

Koho byste navrhoval volit?

2 0
možnosti
MV

Zatím jsem totiž z článku vyčetl, že všichni jsou na 2 věci. Tak by mě zajímal i nějaký pozitivní názor. Kopat kolem sebe je totiž jednoduché. :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1473x
Manžel, otec, zaměstnanec, amatérský běžec, Pirát, ale hlavně občan naštvaný na současný model politiky - pravice či levice, spolu kradou nejvíce.

Seznam rubrik