Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

technologie jsou dnes ve vojenských výzkumných a špionážních centrech na tak vyvinuté úrovni, že bychom asi všichni valili oči......tohle chceme?

0 1
možnosti

Technologie samotné mi nevadí. Mně vadí jejich zneužívání.

0 1
možnosti

Pokud jde o korupce, nejde o zjištěnou míru korupce, ale o to, jak se lidé "domnívají", jak velká je korupce. Takže absolutní nesmysl, zcela neprokazatelný. Češi si myslí, že u nás je hodně velká korupce, skutečnost je trochu jiná.

1 1
možnosti

Ještě jste zapomněl na automatické zabránění překročení povolené rychlosti. To je strašně důležité, protože tento hrozný čin stojí za skoro všemi dopravními nehodami!

Posilám karmu :-)

3 1
možnosti

Jo byly i plány na černou skříňku do aut, a asi i na toto. Politici by rádi ovládali lidi, moc rádi..

Díky za karmu.

1 1
možnosti

Jak jste řekl je tam je to jenom návrh. Jako třeba ten, že Evropa poletí na Mars.

1 3
možnosti
Foto

víte jak to je s takovými návrhy? Vždycky je tlačí nějaká lobby a čím je ten návrh blbější, tím více mluví o tom, že je to jen návrh. A když se proti tomuto návrhu razantně nepostaví společnost, tak ten návrh potichu dopracují a protáhnou evropským parlamentem. A najednou to není návrh ale hotová věc, o které se nediskutuje, jen se poslušně implementuje do národních legislativ. EU je nebezpečná především v jednání v naprosté závislosti na mocných lobby a v zákeřnosti prosazování jejich výmyslů, které jsou vedeny výhradně myšlenkou vydojit z toho nějaké další peníze.

7 1
možnosti

Orwelova vize se pomalu ale jistě naplnuje. Geniální člověk!

3 1
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1473x
Manžel, otec, zaměstnanec, amatérský běžec, Pirát, ale hlavně občan naštvaný na současný model politiky - pravice či levice, spolu kradou nejvíce.

Seznam rubrik