Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Všichni nebo drtivá většina voličů ví,že všechny velké strany už dávno jsou zprofanované. Přesto je bude volit dál. Tak jako na Slovensku,když v mrazech stávkovali a v aféře byly namočeny i levicové strany,přesto zvítězila levicová strana. Levičáci vždy myslí jinak. Zvolí svou stranu a pak na ni nadávají. Je výběr na obě strany,takže stačí jen zvolit nové strany. U starých stran je jistota,že se nic nezmění. U nových stran je aspon naděje,že se něco můžer změnit. Naděje umírá naposledy.

6 1
možnosti

na jednu stranu mi to taky vadí, že lidé volí "zavedené" strany, když tu existuje i zajímavá nabídka těch malých, nezavedených. Ovšem u nich aspoń víte, co zhruba tak můžete čekat - na rozdíl od stran neznámých, u kterých nemáte ani nejmenší šanci zjistit, co se z nich vyklube - viz třeba veverky

2 3
možnosti
Foto

U neznámých stran ZATÍM nevíte. Mají 4 roky na to, aby nám předvedly co umí. (horší to už snad nebude) A v dalších volbách od nás dostanou vysvědčení. A teď mě to došlo - my těm současným dáváme na vysvědčení 5 a pak je necháváme dělat reparát a oni tak vládnou dál... Je načase je nechat propadnout!

6 1
možnosti
VT

... dokud budou existovat kandidátní listiny, sestavované právě těmito politickými stranami, a ty si pak i nezvolené zástupce "prohodí" mezi "zvolené", jak jsme to i viděli, tak se nic nezmění. Asi to bude chtít také jedině přímou volbu, jako u prezidenta ...

A také pracovat "s masami", protože většinový volič také dokáže kouzla ....

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím! 90% lidí nadává na politiku a pak dá svůj hlas těm co vždycky. To je nepochopitelné! Šancí na změnu k lepšímu je volit neparlamentní strany. Ty parlamentní si další šanci nezasluhují, důvěru již ztratily.

8 1
možnosti