Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Žádný levičák už z principu neuzná, že se máme dobře, když vedle sebe vidí ty pracovitější, kteří se mají ještě lépe. Levičák potřebuje brblat a remcat, protože ho to posiluje v jeho revoluční náladě.

1 0
možnosti
VH

R^  Pro rozumné více netřeba. Tlampači řevu nespokojenost tvořících politiků (neb na nic jiného jejich voliči neslyší) ovšem nepochopí.Ano - ta nespokojenost je úmyslně vyvolávána.

2 0
možnosti
JP

Přečtěte si noviny, podívejte se na televizi a bude vám naprosto jasné, že lidé musí být zákonitě naštvaní. Dlouho jsem tvrdil, že je třeba změnit systém kontrolou odspodu, nyní se ale přikláním k tomu, že chybí zákony, které by postihovaly dostatečně lumpárny vládnoucích politiků, kteří si je ani takové ostatně nepřejí.  Nikdo jiný je ale bohužel nemůže změnit. Jinak ten příklad, že se někde krade ještě více... :-)

1 0
možnosti
PM

Je to trochu off-topic, ale.. Jenže my si ty politiky volíme sami! Tak proč pořád volíme ty stejné lumpy, kteří nemají zájem měnit systém, protože si kapři rybník nevypustí? Proč se nevolí strany typu SZ nebo Piráti, kteří snad jako jediní chtějí omezit svévoli politiků???

1 0
možnosti
AK

Jistě jsou země, kde lidé nemají boty ani elektřinu.

Ale když se pořád budeme ohlížet zpátky, tak za námi za chvíli už nebude nikdo, kdo by na tom byl hůř...

Jsou země, které jsou na tom líp. Tak bych se díval tam. Proč a jak to dělají je pro mne zajímavé. Abych si mohl vzít příklad.

Nevím, kdo zvonil klíči proto, aby se měl hůř. Myslím, že nikdo. Faktem ovšem je, že někteří už by dnes nezvonili. Ne z politických důvodů. Ale už ty klíče - od bytu, od auta, od garáže - nemají. Byl u nich exekutor...

Ale v materiální oblasti hlavní problém nevidím.

Protože vcelku se máme materiálně líp než v roce 89. Co vadí je to, že na nás politici kašlou, že nám lžou a že nás okrádají. Toho by bylo dobré se zbavit, nebo ne?

2 1
možnosti
PM

Přečetl jste si také poslední odstavec? ;-)

Jinak politici na nás kašlali, lhali a okrádali nás i za totality, v tom změna nenastala. (a okrádali nás míň protože toho nebylo tolik k ukradení..)

0 0
možnosti
BT

velmi dobře ovšem nemužu se zbavit pocitu že slyším hrách na stěnu dopadající

oni někteří se přímo rochní v tom jak kňučí co všechno je špatně

8 0
možnosti
Foto

to je skvělé. my vlastně žijeme v nejlepším ze všech možných režimů. i ti bezdomovci pod mostem žijí pod lepším mostem než bezdomovci v Čadu, tam ani žádné mosty nemají Rv

1 8
možnosti
IH

Vy už opravdu slezte z toho kolotoče.

8 1
možnosti
JSS

Pane Moravče,

         já taky utěšuju , i když je to  v čudu. Je to třeba, když někdo je na dně. Ale my bereme situaci jako takovou. A když se dějí zločiny- zvěrstva na nejvyšších postech, tak to pane není ani v nejmenším na přehlížení !!

4 0
možnosti
HM

Karma R^ Pozitivní myšlení vede k optimismu, pochyby a remcání k pesimismu. Optimisté říkají, že žijeme v jednom z nejlepších možných období, pesimisté se obávají, že je to pravda.

9 0
možnosti
PM

LOL, pěkný citát ;-)

2 0
možnosti
RK

Díky za trochu pozitivního vidění ..........R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1473x
Manžel, otec, zaměstnanec, amatérský běžec, Pirát, ale hlavně občan naštvaný na současný model politiky - pravice či levice, spolu kradou nejvíce.

Seznam rubrik