Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P96e17t21r 47H83a18l63í11k

2. 9. 2013 12:13

jen pro poradek, co si predstavujete pod pojmem populismus?

Pokud vezmeme tuhle definici http://cs.wikipedia.org/wiki/Populismus, tak se treba u socanu o zadny populismus nejedna. Planuji okrast bohate a zdecimovat stredni vrstvu jeste vic a tim rozvratit skomirajici ekonomiku. Nenavistny a zavistivi volic to chce a CSSD to udela. To neni populizmus, to je politicky program. Komunisti maji podobny program a k tomu restituce. To take neni populizmus, oni to splni.

ODS nic neslibuje, protoze nema co. Pravicovost svymi ciny poprela a levicove sliby nechce naplno ventilovat. Slibovat cistotu politiky a kodex lze brat jako spatny vtip.

 

TOP09 nemuze ekonomicky nic slibovat, protoze vysledky jejiho snazeni jsou katastrofalni. Proto objevila nove slovo, ktere nikdy drive pan Kalousek nepouzil (tedy krome toho, kdyz mluvil o spolustranikovi bratrovi Cyrilu Svobodovi). Strana nema vizi, jen se vymezuje proti Zemanovi pod novym slovem "svoboda"

1 0
možnosti
PM

Asi beru pojem populismus šířeji než wikipedie. Zahrnuji do něj i nápady které zjevně nevedou k cíli, ale na první pohled vypadají líbivě (viz. ta minimální mzda - polovina lidí mnou uvedený myšlenkový experiment neprovede a proto ten debilní nápad bere za super věc). Právě závistivost nejvíce oslepuje voliče a jejich myšlení..:-(.

0 0
možnosti
HM

Skutečná antikomunistická strana je KDU -ČSL..potom ODS a TOP 09 ,i když Karel  Schwarzenberg je havlista , a řeči o tom ,že "nejsme jako oni " dodnes na ně doplácíme .

1 1
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1473x
Manžel, otec, zaměstnanec, amatérský běžec, Pirát, ale hlavně občan naštvaný na současný model politiky - pravice či levice, spolu kradou nejvíce.

Seznam rubrik