Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

porad nechapu, proc kdyz se mluvi o montovnach, tak do toho nekdo zamota vyzkum, IT a tak dale. Uvedomme si uz konecne, ze pro lidi, co nic neumi jsou montovny, sklady a podobne dulezite, jinak praci nenajdou. IT lidi praci najdou kdykoliv a tech opravdu kvalitnich je ve skutecnosti nedostatek. Jejich nezamestnanost tedy neni prioritni resit. Prioritne se musi resit ti, co nic neumi, pripadne umi neco, co uz je jim k nicemu (treba hornici). Nebo si snad nekdo mysli, ze tucty dlouhodobe nezamestnanych najde najde praci ve vyvojovem oddeleni Microsoftu/IBM a podobnych firem?

1 0
možnosti

Souhlasím že je třeba lákat zaměstnavatele z celého spektra trhu práce. Nejen IT nebo výzkumníky nebo jánevímco. Jenže k nám se _primárně_ lákají právě jen montovny či sklady. A to je špatně.

1 0
možnosti

Na Černovické terase jsou zakázány tyto činnosti. zpracování surovin, těžké strojírenství, chemická výroba, obchod, SKLADOVÁNÍ a DISTRIBUCE. V blízkosti letiště mohou být umístěny jen systémy pro dopravní obsluhu města Brna, nikoliv distribuční logistické centrum Amazonu. Nabízené pozemky se nacházejí v území- pohybové ploše a ochranném  pásmu DL- doprava letecká se zákazem cokoli stavět.  Nabízí se otázka, jestli měl Hašek správné informace... Volně opsáno z odpovědi místostarosty města Brna L.Kadlece.!!!!!!

1 0
možnosti

No Haška ani v blogu neřeším, to je teprve jiná liga;-D. Jak se svou nabídkou odkopal že vlastníci letiště (které pobírá tučné dotace) jsou utajení přes Kypr (čekám kdy Hašek 11krát zalže že on není spoluvlastník), že byl naprosto mimo a jen si honil PR.. Ale máte pravdu, on přidal pár absurdních momentů k této kauze také.;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1473x
Manžel, otec, zaměstnanec, amatérský běžec, Pirát, ale hlavně občan naštvaný na současný model politiky - pravice či levice, spolu kradou nejvíce.

Seznam rubrik