Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Slova, slova, slova, milý princi. V daném případě mimořádně prázdná. Hm, statečnost studentů po 23 letech, kdy tu komouši už nevládnou a oni sami nemají o komunismu ani páru, je skutečně obdivuhodná.

Vaše připomínka zrovna Masaryka je také velice případná. Takže „stát se udržuje těmi ideály, ze kterých vzešel,“ to je velice případné, proto také jeho stát skončil Mnichovem a poté Protektorátem. To byl skutečný důsledek ideálů, které tatíček Čechům podstrčil, Češi to v nacionální pýše a hlouposti přijali a celé to málem skončilo národní katastrofou.

0 0
možnosti

Pane vy jste koumák!

Pro arcibiskupa byli odboráři lůza.

Vy jste to vylepšil:

Fašizoidní, či bolševizoidní odboráři!8-o8-o8-o

To by chtělo se pomodlit!

0 0
možnosti
VV

Karma. Jen si tak doufám, že to voliči rozhodli z politické deprese, z frustrace a vzteku z vládnoucích stran. Aby je nasra.. A spousta nevolila z  toho samého důvodu. A že příště dostanou odvahu volit neparlamentní strany a nebudou mít vztek.

3 1
možnosti
JZ

Člověče Vy snad máte zastydlou pubertu,jinak by Jste nemohl napsat to,co se Vám povedlo.Soudnému člověku je zřejmé,že celý protest je akce jednoho nedoceněného  zakomplexovaného učitele, který se chce pomocí svých žáků dostat trochu výše-Nic více.Studenti jsou víceméně recesisté,kterým vypadnutím z vyučování vždy vyhovuje.

6 4
možnosti
HS

Zedníček, vy máte také něco zastydlého, ale puberta to nebude, kdoví jestli jste ji vůbec v návalu práce pro stranu stačil prodělat!

4 4
možnosti

Ti komunisté prostě mohou úpně za všechno, Snad i za to, že je lidé volí. V opačném případě, base pravděpodobně muselo příznat, že nárust za pro;-(komunistických hlasů může někdo úplbně jiný.

2 2
možnosti
SS

Hodně článků se zabývá tím, jak je nebezpečné že se komunisté dostávají k moci. Od autoru článku bych rád četl článek proč se dostávají k moci. Mají tak obrovskou reklamu v médiích? Nebo uplácí nějakým způsobem občana? Ne! Je to důsledek špatné politiky za uplynulých 23 let. Tato politika dohnala občany volit komunisty. A proto všichni co tak naříkají nad tím, že se komunisté dostávají k moci, by se v první řadě měli obrátit na ty, co tu vládly uplynulých 23 let. Proti nim by se mělo manifestovat! Je hnát k zodpovědnosti za nynější stav (ať politický, či ekonomický). A dovětek na konec, ať mě můžete rozcupovat - největší podíl na tom má Klaus. Tento člověk ve své době mohl tuto společnost nasměrovat na cestu slušnosti, ale vybral cestu korumpování, špinavých peněz, nadutosti, přezíravosti atd. A protože ho mám za vzdělaného člověka, tak mně z toho vychází úmysl.

8 4
možnosti
JS

J98a33n 15S83m72e20t29a37n18a

30. 11. 2012 10:41

Nikdo se nezastává vlády, zejména té poslední.. Ale pořád je tu dost stran na to, aby člověk volil jinak, než komunisty. Například můj strejda byl za komoušů a k tomu bych napsal tisíce vulgárních výrazů a stejně by to nestačilo, z politických důvodů zavřen. Umístěn do místnosti metr a půl na metr a půl. A na podlaze bylo cca 1 cm benzínu. Samozřejmě, že se z toho zbláznil. Tak mě tady nehovořte o takových blbostech! Komunismus se obhájit nedá. Demokracie ano, ale do té Komunismus nepatří. Kdokoliv kdo protestuje proti této diktatuře má u mě R^. Kdokoliv a jakkoliv komunismus podporuje je normální jidáš, bez úcty ke svobodě.

4 3
možnosti
JD

je sranda, že se všude mluví jenom o této soudružce, ale i v jíných krajíc je to stejné. Třeba člověk, který dělal 20 let politruka u Pohraniční stráže, bude mít na starost také školství v karlovarském kraji

5 0
možnosti