Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

Cynyc_

11. 6. 2011 1:49
Uniklo mi něco?

Pan Gazdík říká, že národ tomu "dozajista nerozumí třikrát více než já". To je něco naprosto jiného než tvrzení, že on tomu rozumí třikrát více než národ. Tomu už nelze říkat ani překroucení výroku, to je prostě a jednoduše výmysl, a autor, který drze užil slovo logika už v titulku, aniž by zjevně vůbec tušil, co to je, za něj pana Gazdíka zuřivě (a navýsost pitomě, čehož vrcholem je analýza "trojkové obsese") tepe. Další zbytečný článek od dalšího zbytečného autora.

0 0
možnosti
R

raks

10. 6. 2011 20:42
je to Gazdík nebo není ?

 před očima se nám mění. Bavit se s ním bude hamba, vždyť nemá hlavu Havla a tělo Ramba. Pro mě osobně je to zoufalé doznání, jak se slušný člověk, převlekem do politického hávu, může neskutečně změnit. Toho, co jsem znal jako vyjímečného starostu, nyní vidím jako nechutného politika. Nepoznat ho dřív, nevěřil bych, že je to možnéRv

0 0
možnosti
N

neska

10. 6. 2011 21:03
Re: je to Gazdík nebo není ?

Přesně tak.Toto  z normálního člověka udělá politika.Brrrr!! Hnus. A to jsme tohoto člověka celá rodina volili.Dnes bychom si za to nejraději naliskali a stydíme se za to.Je jedna veliká jistota,že od nás hlas niky více nedostane.

0 0
možnosti