Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pavle, hlásím: byl jsem tu uspokojenR^

1 0
možnosti
Foto

Vždy po přečtení Vašich článků mám pocit, že tolik nového, nepoznaného vím:-)je to balzám, protože furt dokola migrace, Merkel................

2 0
možnosti
PL

Já myslím, že na místech, o kterých píši, paní Merklovou ani její báječné uprchlíky nepotkáte. Vzhůru na výlet.

0 0
možnosti
Foto

Pavle, tak to je to Tvý brouzdání kolem Kutný Hory... nebudeš koudelníkův syn? hele... a tam to neznám... a navíc úžasná historie. A vím co s Velikonocemi letos... zavejletím proprůsvitnostně, protože voni nám stejně nepřidaj.R^:-)... dík za význam sion a krásný večer

1 0
možnosti
PL

Doposud jsem si myslel, že nejsem Koudelníkův, ale zeptám se. Jinak o návštěvě Sionu v době velikonoční uvažuji, jelikož v důchodu toho asi moc od našich politiků nedostaneme a nějaké přilepšení by se hodilo. Ale musí se tam jít třikrát.

0 0
možnosti
Foto

Pole historiků provádějící vykopávky hradu Sion, Hynek Ptáčník tahal ze Zikmunda peníze s odůvvodněním, že hrad je velký dobře opevněný( podle dochovaných dokumentů) Přitom hrad nebyl řádně opevněný a byl malý a nebyl je problém dobýt během jednoho dne. Když zjistil, že Zikmund už neposílá peníze jako dříve, ale místo peněz posílá na výpomoc vojsko, hrad rychle dobyl a srovnal jej ze zemí, aby nebylo možné poznat, že se jednalo o podvod.

1 0
možnosti
PL

Děkuji. R^I v té době se děly zajímavé věci, akorát se na ně přišlo později nebo vůbec, nebyl slavný internet.

0 0
možnosti
PL

Děkuji. :-)Rád podnikám zajímavé výlety a zkouším o nich psát (nevím, zda také zajímavě).

0 0
možnosti
  • Počet článků 487
  • Celková karma 15,47
  • Průměrná čtenost 1870x
Životní motto: Cestuji do dalekých i blízkých míst jako do pohádky, ale za nějaký čas se vždy rád vracím domů zpátky. Vydávám se hledat zajímavá místa tam i sem, nebloudím, stačí jít rovnou za nosem.